Ik kom er al sinds 1975 van Vader op Zoon.
Uitstekende en snelle hulp bij een onverwachte kleine schade.
Vriendelijke en snelle analyse van het probleem, en een snelle afhandeling auto bedrijf knobbel is een aanrader
Mijn auto is bij deze garage in goede handen tegen redelijke kosten, en met een goede service.
Ik ben goed en vakkundig geholpen. Het lenen van een fiets is erg handig.
Vlotte en plezierige onderhandelingen
Nemen de tijd voor de klant en denken mee! Topbedrijf!
KWALITEIT, SERVICE, GEEN STOEPGARANTIE, OOG VOOR DETAIL EN JE BENT GEEN NUMMER MAAR EEN KLANT. SOCIAAL. Er is zaterdag jl. een auto geleverd aan mij, met uitleg hoe alles werk en vol vertrouwen ben ik van start gegaan met mijn nieuwe FIAT 500 SPORT. DANK U WEL Lieve Jan, Pim, Tineke en verdere medewerkers van deze GEWELDIGE GARAGE. Een AANRADER.
zoals altijd prima
servicebeurten worden nauwkeurig bijgehouden en er word geadviseerd wat wat er gedaan moet worden.
Een zeer prettig familie bedrijf dat altijd voor je klaarstaat en zeer klantvriendelijk is met transparante aanpak en prijzen.
Ik kom al jaren graag bij Autobedrijf Knobel. Ik woon tegenwoordig niet eens meer in de buurt maar het is de langere rit zeker waard. No nonsense en eerlijk is misschien wel de beste omschrijving. Jongens bedankt weer!
goed contact.
Fijne mensen, altijd goed behandeld
Vanaf het maken van de afspraak voor groot onderhoud en apk netjes behandeld en met de juiste vragen het noodzakelijkste onderhoud en acties afgesproken. Twee keer die dag hebben zij mij gebeld voor terugkoppeling t.b.v. acties en aflevering auto na het onderhoud. Ik kan er weer een jaar tegen !?
Al 50 jaar klant. Altijd vakkundig gemaakt en ook perfect advies. Neemt de tijd voor je, geen gehaast. Is als een familie. Zal er ook altijd blijven. Raad ook zijn zoon als nieuwe eigenaar iedereen aan.
Ook makkelijk om online een afspraak te maken.
prima service
Geluid bij de remmen gehoord en bleek inderdaad een reparatie nodig. Alles kon gelijk dezelfde dag gemaakt worden en voor de gewenste tijd. Super service.
Ik word altijd gebeld als er afwijkende dingen zijn. Ik heb weleens gehad dat ik wat beter geïnformeerd wilde worden bij problemen zoals een keer met een sensor. Die was vervangen maar bleek niet kapot en daar hoor je dan niets meer over. Verder ben ik tevreden over de kwaliteit. Top is de service dat je auto klaar is aan het einde van de dag.
Altijd duidelijk en vriendelijk
Auto gebracht voor apk. Lekker snel weer terug.
zie vorig punt
Autobedrijf J Knobel is zeer klantvriendelijk en geeft een prima service.
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.