naar tevredenheid. altijd even telefonisch contact bij evt onverwachte situaties die hogere kosten met zich mee kunnen brengen. sms als de auto klaar is.
Keurig te woord gestaan, goede service, deskundig
een hele goede, altijd paraat, kosten zijn altijd redelijk!!!
Over onderhoud en reparatie ben ik altijd tevreden, natuurlijk hoop je altijd op minder kosten maar de factuur ziet er betrouwbaar en overzichtelijk uit. Prijzen van occasions vind ik aan de hoge kant.
goede service,snelle afspraak,goede prijsverhouding,klantvriendelijk,40 jaar klant
Prima service en correct personeel!
zeer prettig en klant gericht, uitstekende servise
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.