Bij Knobel wordt je altijd snel en goed geholpen. Bij onverwachte grote kosten bellen ze om te overleggen, ook heel fijn!
Als langjarige klant bij Pim, Jan en Tineke Knobel altijd over een goede auto beschikt. En met reparaties hoor je altijd wat er precies aan mankeert en waarom het gerepareerd moet worden.
Nog geen 2 jaar geleden een dure bijna nieuwe auto aangeschaft. Na nog geen 2 jaar distributie riem kapot die 6 jaar en 100 000 km mee zou moeten gaan, niet dus. Voor garantie verwijzen ze je door naar de citroen dealer waar ik nog nooit geweest was. Dan zeggen ze dat een nieuwe riem 6 a 700 euro gaat kosten en laten je na vervanging gewoon 800 euro betalen omdat ze elke week duurder worden? Mij zien ze daar zeker niet meer terug
Altijd deskundig advies met aandacht.
Na het vorige bezoek was het euvel nog niet verholpen. Er was ook nog een ander mankement bijgekomen. Ze hebben het zonder verdere kosten opgelost. Bin welke andere garage krijg je nog zulke service?
Niets in beoordelingen is verplicht. Kan mijn. Mail adress niet wijzigen
Hebben zeer goede ervaring met de firma Knobbel zijn deskundig geven goede adviezen en vriendelijk.
Afgelopen week een APK en kleine beurt laten uitvoeren op mijn oudere auto. Binnen een dag was alles keurig geregeld, met goed advies.
Als vaste klant wordt je gewaardeerd. Krijg je goed advies en er wordt samen met de klant naar een oplossing gezocht om de auto te vakkundig te repareren.
Hele fijne service. Zijn heel klantgericht.
Vriendelijk personeel. Ik word altijd goed geholpen. Geen lange wachttijden als ik ren afspraak maak.
Super service. Staan altijd voor je klaar. Aardige hardwerkende mensen met zeer goede kennis van auto's. Kom er al jaren.
We komen al jaren bij de garage en in al die jaren altijd goede service gehad. Onze auto’s kregen altijd goede onderhoudsbeurten en vorig jaar een nieuwe gebruikte auto gekocht.
Prima garage
Al 40 jaar klant en alleen maar goede ervaringen.
De communicatie is altijd duidelijk, zo weet je waar je aan toe bent. Beurten en keuringen gewin altijd goed.
mijn band was kapot. net voor sluitingstijd kwam ik bij ze aan met de vraag of ze me konden helpen. ad hoc een nieuwe band besteld en de volgende dag was mijn auto al klaar.
Zoals altijd keurig geholpen en auto rijdt weer als nieuw.
Komen afspraken altijd na. Zeer klantvriendelijk
Altijd behulpzaam
Snelle service, betrouwbaar en deskundig.
Afspraak is snel gemaakt, eventueel met halen en brengen.
Voorsteven 21
4871 DX Etten-Leur
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.