Vandaag geslaagd :D

Hele leuke lessen gehad met Alfred Gruisen. Een top kerel om les van te krijgen en vol met passie toe werken naar het halen van het rijbewijs. Je merkt tijdens de lessen constant dat je gecoacht wordt, dat hij alles ziet wat je doet en je hier goede feedback op geeft. Een directe manier van leren maar wel op een goede plezierige manier. Qua prijs wel wat duurder dan anderen maar je merkt dan ook direct het verschil. Ik heb hiervoor bij een andere rijschool les gehad en dat was in vergelijk met Osseforth een ruime onvoldoende. Les planning en dergelijke is goed geregeld en voor mijn gevoel flexibel. Ik kan deze rijschool dan ook iedereen aanraden!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Absoluut de moeite waard!

Op 30-01-2023 heb ik een ontzettend leerzame dag gehad! (Voucher motorrijden in een das) René is een zeer goede instructeur en heeft me goed op weg geholpen. Al met al was het een superleuke ervaring!

• Wie is / was je instructeur? Rene de Weijer

Super rijschool!

super rijschool! De rij-instructeurs zijn super goed in het lesgeven en nemen je op een leuke, fijne manier mee door je lessen en examens. Het is een fijne, veilige leeromgeving waar je elke les met plezier naar toe gaat. Een grote aanrader dus!! De instructeurs Joep, Marc, Luc en Viona van Osseforth Elsloo erg bedankt voor dit super avontuur. In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. Vanaf nu kan ik zelf veel veilige kilometers gaan maken.We zien ons snel weer op het terrein voor bij te kletsen!!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Een hele goede begeleiding met vriendelijke en profesionele instructeurs

Ik heb het afgelopen jaar rijles gehad. Er waren een paar complicaties ivm NAH, hier hebben ze mij heel goed in begeleden en geholpen. Hierdoor ben ik door de rijtest gekomen en vandaag in een keer geslaagd voor het examen ondanks de moeilijkheden. Roger heeft me goed begeleden en zijn collega's Rene en Peter hebben goed ingevallen tijdens ziekte van Roger. De vrachtwagen waar ik les in had was een mooie en goed onderhouden Scania. Hartelijk bedankt team Osseforth voor de ondersteuning en begeleiding in het afgelopen jaar, en tot snel weer wanneer ik op ga voor het rijbewijs CE.

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Goede en fijne lessen gehad!

Dankzij de goede en uitgebreide lessen van mijn instructeur ging ik met voldoende kennis en zelfvertrouwen het examen in. Met een positief resultaat!

Geweldige ervaring

Ik was altijd een beetje bang om door regen en sneeuw te rijden, daarom heb ik met opzet in deze periode de lessen genomen. De instructeurs stellen je goed gerust en blijven je constant feedback geven, waardoor jij je niet onprettig voelt. Het was een super leuke ervaring

• Wie is / was je instructeur? Miro de Ruiters

Ik heb een goede rij opleiding gekregen

Het is een hele leuke rijschool, duidelijk uitleg veel van geleerd.

• Wie is / was je instructeur? Ton v.d Worp

Dankzij de lessen van een goede instructeur geslaagd voor C1!

• Wie is / was je instructeur? Rob Hinzen

Goede organisatie met professionele instructeurs

Via de site aangemeld en het hele proces is zonder problemen verlopen, prima service.

• Wie is / was je instructeur? Ton v.d Worp

Het was een zeer aangename, ontspannen manier van leren. De planning was goed georganiseerd en men wist op de juiste manier in te springen met een oplossen waar dat nodig was. Zowel de behendigheid als weg lessen waren leerzaam in een ontspannen manier. Ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat ik tijd was aant verdoen met gewoon wat oefeningen herhalen of weer een blokje om. Petje af voor de instructeurs die hun ervaring en tips met plezier delen!!!!

Goede rijschool

• Wie is / was je instructeur? Theo Smit

Lessen was nog nooit zo leuk en leerzaam!

Mijn ervaring met de instructeurs van Osseforth was enorm positief. De Motor Experience dag en de ervaring daaromheen heeft me over de streep getrokken om te starten met mijn motorrijbewijs. De opvolgende lessen waren echt super om te doen. De instructeurs namen de tijd, gaven goede en bruikbare feedback. Door de persoonlijke aanpak nam de leercurve snel toe. Daardoor was ik goed klaar voor AVB en AVD examens en beide examens eerste keer geslaagd! Absolute aanrader en ik kom nog eens graag bij jullie op bezoek met mijn motor. See you on the road!

• Wie is / was je instructeur? Rene de Weijer

Afgelopen woensdag ben ik bij jullie ( Osseforth) geweest voor mijn BE rijbewijs. De enige x dat ik met een aanhanger achter de auto gereden had was op de proefles en aangezien dit alles door mijn werk geregeld was voelde ik toch wel wat druk op mijn schouders. Maar ik heb het gehaald en ben echt super goed begleid door Arno de instructeur. Hij heeft alles heel goed uitgelegd en daar ook echt de tijd voor genomen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Lesvoertuig
  • Flexibiliteit lestijden N.v.t.
  • Communicatie
  • Kantoor medewerkers N.v.t.
  • Wie is / was je instructeur? Arno Dorenberg

Leuke ervaring :)

Hele leuke en aardige rij instructeurs gehad. AVB lessen gehad van Luc (geweldige vent), heel betrokken en oprecht in jouw leer proces. Daarna heb ik de luxe gehad dat ik alle AVD instructeurs heb gehad. Allemaal toppers Luc, Viona, Joep en last but not least Marc bedankt voor de geweldige ervaring, tip & tricks en uiteraard jullie geduld. Ook Liv bedankt voor al het puzzelwerk en de goede service ;)

• Wie is / was je instructeur? Viona van Beek

Leuke dag gehad met Ton!

Ik heb het rijbewijs voor aanhanger in 1 dag gehaald bij Osseforth. Dit door instructeur Ton. Dit is een zeer ervaren man die goed kan uitleggen. Het lijkt een lange dag te zijn, maar die is zo voorbij!

• Wie is / was je instructeur? Ton v.d Worp

Arno is een goede instructeur die mij goed voorbereid heeft op het BE examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Wie is / was je instructeur? Arno Dorenberg

Zowel het theorie als het praktijkexamen in één keer behaald met dank aan Osseforth Opleidingen.

Complimenten aan de theorie docenten en aan de rijles instructeurs Roger en René. Osseforth Opleidingen is een professionele organisatie maar er is ook ruimte voor persoonlijk contact. De instructies zijn duidelijk en de aanpak ervoer ik als prettig. Ik beveel Osseforth Opleidingen van harte aan.

• Wie is / was je instructeur? Roger Brouns

Dankzij deskundige opleiding snel mijn rijbewijs

Compleet groen stapte ik op de motor tijdens de opstapdag. Ik wil al bijna m'n hele leven een motor rijden, maar het kwam er maar steeds niet van. Nu mijn rijbewijs bijna verliep, vond ik het een mooie tijd om hier eens verandering in te brengen. Tijdens de opstapdag werd duidelijk dat dit wel echt heel erg leuk was. De lessen werden ingepland en ik kon beginnen. Ik kreeg les op het terrein van Luc. Duidelijke uitleg met een goede dosis humor. Na een paar lessen werd duidelijk dat het beter ging dan verwacht en heeft hij m'n examen een week naar voren gehaald. Op dinsdag les en er werd naderhand "even" geregeld dat ik op donderdag wel mee kon doen. De weg ging ik op met Joep en Marc. Beide hele gezellige, vriendelijke mensen, de ene een iets grotere kletskous dan de ander ;) Super spannend de eerste keer de weg op! Je moet plotseling op alles om je heen letten plus ook nog onthouden om je motor te besturen. Gelukkig was de begeleiding goed en werd er stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten. Er wordt duidelijk gecommuniceerd tijdens de les door het oortje/radio en halverwege de les heb je even een pauze om de rit te bespreken en vragen te stellen. En om, in mijn geval, even met je benen te stampen zodat er weer gevoel in komt (vrieskou). Tip aan alle winter rijders: zet die hand verwarming aan! Nog betere tip: wacht tot het minder koud is =P Elke instructeur die ik heb gehad heeft het beste met je voor, maar zegt ook heel eerlijk hoe het gaat en wat er goed/mis gaat. Laat je de motor vallen, gaan ze je niet uitlachen, maar krijg je te horen dat het iedereen kan en waarschijnlijk ooit zal gebeuren. Dankzij de flexibele planning van de mensen op kantoor en de deskundige begeleiding van de instructeurs heb ik in ongeveer een maand mijn rijbewijs gehaald. Bedankt allemaal en als ik m'n motor heb gekocht kom ik die nog een keer showen.

Top rijschool!

Na een slechte ervaring bij een andere motorrijschool koos ik ervoor om mijn rijbewijs bij Osseforth te halen. Dit bleek een zeer goede keuze te zijn geweest. De AVB-lessen kreeg ik van Luc. Op het eigen terrein van Osseforth leerde hij mij op zeer fijne manier alle AVB-oefeningen. Luc legde de oefeningen dusdanig goed uit, dat het eigenlijk niet fout kon gaan. Na de les gingen wij samen de les evalueren en keken wij wat er goed en minder goed ging. Zo wist Luc waar hij de volgende les de focus moest leggen. De AVD-lessen kreeg ik van zowel Marc als Joep. Zij leerden mij hoe ik goed kon functioneren in het verkeer. Dit deden zij op een zeer relaxte en leerzame manier. Een betere instructeur dan deze twee kan ik mij dan ook absoluut niet voorstellen. Over het algemeen hangt er een zeer fijne en relaxte sfeer bij Osseforth, iedereen is zeer aardig en je voelt je gelijk welkom. Alles was zeer goed geregeld en er valt eigenlijk helemaal niks op of aan te merken. Team Osseforth, met in het bijzonder Luc, Marc en Joep, hartstikke bedankt voor de zeer leuke en leerzame lessen!

• Wie is / was je instructeur? N.v.t.

Fijne rijschool en goede communicatie

Fijne rijschool die er samen met jou voor zorgt dat de lessen op de juiste dagen worden ingepland. Er is veel kennis in huis wat het prettig maakt om van iedereen iets te leren.

• Wie is / was je instructeur? Joep Peters

Goede begeleiding, aardige instructeurs!

Vandaag dankzij de hulp van Jos geslaagd voor mijn C1 rijbewijs! Ik kwam met plezier naar de rijlessen. Goede begeleiding gekregen en Jos is een fijne instructeur!

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Goede begeleiding, aardige instructeurs!

• Wie is / was je instructeur? Jos Stijfs

Top rijschool

Ik begon met mijn motor rijlessen bij een andere rijschool. Hier kwam ik al zeer snel tot de conclusie dat deze rijschool het niet was voor mij. Na het aanraden van meerdere mensen kwam ik bij Osseforth terecht, dit bleek een zeer juiste keuze. De AVB lessen kreeg ik van Luc, een top instructeur die mij het motorrijden eigen maakte. Hij legde de oefeningen op een dusdanige manier uit, zodat het eigenlijk niet mis kon gaan. Mijn AVB examen heb ik dan ook zonder veel moeite gehaald. Voor de AVD lessen kreeg ik les van Marc en Joep. Zij hebben mij perfect uitgelegd hoe ik moet rijden in het verkeer. Zowel Marc als Joep hebben mij goed uitgelegd wat van mij verwacht wordt tijdens het examen en in het verkeer. Ze legden alles zeer duidelijk uit op een zeer fijne wijze. Zij hebben mij daarnaast voor elke situatie klaargestoomd. Mijn AVD examen heb ik dan ook in 1x gehaald. Over het algemeen hangt er een heel erg fijne en ontspannen sfeer bij Osseforth. Het is een zeer hecht en gezellig team. Team Osseforth, in het bijzonder Luc, Marc en Joep, hartstikke bedankt voor de fijne en gezellige lessen!

Top rijschool

Top opleiding !!!

Ben ik echt heel blij dat ik jullie terecht gekomen, en met hulp van jullie heb ik deze uitslag “geslaagd” ! Bedankt jullie allemaal. Tot later ik wil verder voor CE ; dus binnenkort…komt ik weer langs Ik wil ook bedanken aan Roger en Pierre. In korte tijd heb ik heel veel geleerd, zit alles in ”doos” voor volgende rond !!! Bedankt Zephyr met indeling van lessen en plannen !!! Met vriendelijke groetjes Beynur

Business Park Stein 165 keuzenummer 2 bellen

6181 MA Elsloo