Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van dit bedrijf. Goede communicatie i.v.m. onderhoudsbeurt en de werkzaamheden die gedaan moesten worden. Fijn bedrijf!

Meedenkend en betrouwbaar.

Vriendelijk personeel, denken mee met je mogelijkheden die nog even kunnen wachten. Snelle afspraken en goede service. Betrouwbaar bedrijf.

goed, duidelijk, vriendelijk

kom er al jaren en kan het zeker aanbevelen

Vol vertrouwen.

Ben een senior. Dus breng de auto daarom altijd bij. W.van kuilenburg. Dacht inmiddels 30 jaar.

Al jaren geweldige service

Ieder jaar wordt mijn auto vakkundig nagekeken en zo nodig gerepareerd. Als klant word je volledig ontzorgd. De prijzen en service zijn zeer aangenaam. Ik ben al bijna 40 jaar bij deze garage en dat gaat voorlopig zo blijven!

vlotte hulp

Een onverwachte storing snel en vakkundig verholpen. Bedankt

Professioneel en snel

Zeer tevreden!!!

Goede service en altijd snel en correct

Mijn oude bestelauto is in goede handen bij Van Kuilenburg! En zo kan er nog een tijdje lekker in rijden.

altijd snel en goed en fijn

Kom al 27 jaar bij van Kuilenburg en wil nergens anders

Super service

Bij van Kuilenburg staat de klant centraal, ze denken altijd met je mee en hebben overal een oplossing voor. Zeer tevreden over de service!

Top service, altijd vriendelijk en altijd gezellig!

Zie hierboven, niet meer worden nodig!

Fantastische service!

Enorm fijne service. Ik werd gebeld met een totaal plaatje van wat er nu moest gebeuren, wat er in de toekomst moet gebeuren en waar ik nu al aan moet denken bij een volgende apk. Het werd duidelijk uitgelegd waarom dingen belangrijk zijn en waarom iets kan wachten. Super fijn!

Altijd goed

Goed, professioneel personeel en altijd vriendelijk!

Fijne mensen goed geholpen

Transparant en klantgericht, ook in drukke tijden!

Deze jongens (en dame!) doen goed werk, denken klantgericht en communiceren transparant. Deze keer moest ik een aantal dagen wachten voordat mijn auto gerepareerd werd, maar dit was van tevoren aangekondigd en de uiteindelijke wachttijd was aanzienlijk korter dan de aanvankelijk ingeschatte tijd.

Vriendelijke professionals

Dit bedrijf doet wat ze beloven!

Heel goed.

Fijne APK-keuring. Heel betrouwbaar en goede service.

goeie persoonlijke service

Altijd fijne ontvangst en weten wie je bent. En doen ook nog wat extra's. Goeie persoonlijke service Ben echt al jaren klant bij ze.

Professioneel met goed overleg

Goed en vriendelijk. Denken ook goed mee met je persoonlijke wensen en de leeftijd van de auto.

Vriendelijk snel en deskundig

Top service.

Staan altijd voor je klaar, geven goed advies en leveren kwaliteit

Goeie zaak

Ik had een probleempje met mijn lamp. Ik belde dus voor een afspraak en hierbij werd ik netjes geholpen. De personeel is vriendelijk en hebben mijn auto weer naar wens gerepareerd en zelf wat kleine benodigdheden toegevoegd wat essentieel was dus daar was ik ook blij mee :)

Klantvriendeljik, snel en betrouwbaar

Wij zijn al ruim 35 jaar klant bij de Van Kuilenburg Garage en nog steeds heel erg tevreden over hun klantvriendelijkheid en vakmanschap. Vanochtend heb ik om 07:45 uur gebeld met een lekke band en om 10:30 uur was alles al opgelost en kon ik naar mijn werk gaan. Fantastische service!

Geweldige service!

Als altijd blij met de service!

Kom hier inmiddels een jaar of 17 denk ik. Wij rijden vanaf Rhenen speciaal naar Utrecht. De service is vriendelijk, professioneel. Een bedrijf waar je als persoon word gezien, ouderwetse service. Waar ze met je meedenken. Kortom top bedrijf.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht