Altijd in alle opzichten een prima behandeling.

Geweldige service lekker persoonlijk vriendelijke medewerkers top ga zo door

Top service en heel klantvriendelijk!

Top service en heel klantvriendelijk

Mooi bedrijf

Vakkundig, transparant en vooral erg vlot. Tot nog toe één keer geweest met mijn skoda octavia, volgende zeker weer mijn garage.

Heel tevreden

Ik ben heel blij met mijn nieuwe bedrijfsauto en met de door Thiemo en Wouter geboden service!

Van de week 2 maal langs geweest. Het zat even tegen maar prima en snel geholpen.

Topservice

Goede communicatie en top dienstverlening

Fantastisch

Onwijs meedenkende garage om alles het beste op te lossen!

Prettig geholpen!

Erg prettig geholpen met controle van nieuwe tweedehands auto die ergens anders gekocht is. Vriendelijk te woord gestaan en goed advies. Ga zeker hier zeker terug!

Betrouwbaar en meedenkend

Altijd vriendelijk en open. Denken mee in oplossingen en zijn snel en eerlijk in hun antwoorden

Goede en vriendelijke service

Goed service,

Niet alleen voor onderhoud, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto een perfect adres

Al jaren zijn we een meer dan tevreden klant bij van Kuilenburg. Wouter, Buck, Timo en het team zorgen voor een vertrouwd gevoel. Altijd warm en welkom, en altijd met een veilig gevoel de weg op. Of dat met de eigen auto, een leenauto of een leenfiets is. Toen het tijd was voor een nieuwe occasion hebben we niet getwijfeld om hen bij deze zoektocht te betrekken. En wederom zijn we perfect geholpen. Alle tijd, een goed advies, filmpjes van mogelijke auto’s en zelfs een proefrit aan huis. Waar vind je dit nou nog? Wij hebben in ieder geval een (voor ons) nieuwe auto waar we dolblij mee zijn, inclusief alle garanties die je bij zo’n grote aankoop graag hebt. Alle lof voor Wouter en zijn team.

Ik ben zeer tevreden over de service.

Vriendelijke mensen, duidelijke vragen naar mijn wensen, opmerkingen. Daarna heldere uitleg van alle gevonden defecten en aanbevolen handelingen. Volgens afspraken alle reparaties uitgevoerd. En de auto was gewassen en gestofzuigd.

Geweldige service en persoonlijke benadering

Ik kon snel langskomen om aanvullen vloeistoffen/wintercheck te doen. Hartelijk dank.

Fijne garage, vakkundig en transparant

Al jaren laat ik mijn auto hier met een gerust hart achter voor onderhoudsbeurten en de apk. Ze gaan bij deze garage vakkundig te werk en bellen altijd even netjes om de werkzaamheden vooraf te bespreken. Helemaal top!

Ga zo door.

Altijd een goede en snelle service

Altijd heel blij met de service!

Ik weet dat ik altijd goed geholpen word, blije gezichten en goede service!

Geweldige service!

Heel fijn en professioneel geholpen. Ze denken in oplossingen en niet in problemen.l

Goede service en duidelijk verhaal over wat nodig is en aangeraden wordt.

Prima werk, prettige sfeer

Prima werk, prettige sfeer

prima afspraken en duidelijke communicatie

prettige en deskundige ervaring

Prima. Kan niets anders zeggen.

N

Nvt

Goede communicatie over wat er moet worden gedaan aan de auto en wat het kost.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht