Top Service

Mijn camper had een storing die maar bleef terugkomen. Bij div garages geweest maar nergens een goede diagnose en oplossing. Bij van Kuilenburg namen ze de tijd om alles goed uit te zoeken en herstellen. Eindelijk van de storing af. Goede communicatie en overleg ,alles duidelijk uitgelegd. Jullie hebben er een vaste klant bij !

Duidelijk, accuraat geen verrassingen

Duidelijk advies, accuraat, geen verrassingen en correcte factuur.

Alles volgens afspraak uitgevoerd en op tijd

Prettig. Duidelijke offerte vooraf en goed overleg

Wat een fijne garage. Dank speciaal aan timo die altijd meedenkt.

zeer klantgericht en staat altijd klaar.

Al jaren mijn topgarage!

OP vrijdagmiddag onaangekondigd langsgegaan omdat ik mijn auto niet vertrouwde, hoop herrie en trillen. Ondanks drukte toch even tijd voor je vrij maken. Kapotte aandrijfstang. En dan wordt alles in no time voor je geregeld. Dinsdagmiddag kon ik hem al weer ophalen. Als dat geen service is!

Erg goed garagebedrijf

Bij Autobedrijf van Kuilenburg wordt ik altijd erg goed en prettig geholpen. Ik ben zeer tevreden over de eigenaar en de medewerkers. Zij geven mij het gevoel, dat ik steeds na afloop van het autobedrijf als een tevreden klant naar huis rijdt.

Word goed geholpen,prima overleg met wat er moet gebeuren. Héle fijne garage.

Tevreden

Onze bus rijdt weer heerlijk!

Na een grote beurt plus APK is het duidelijk re merken dat onze transporter goed verzorgt is. Dank team van Kuilenburg!

Zo fijn meegedacht met probleem aan mijn auto

Ik vind de manier van communiceren heel fijn. Dat heb ik bij andere garages echt anders meegemaakt. Helder en respectvol, ook de slecht nieuws gesprekken.

Net werk, goed geholpen !

Al jaren goede, betrouwbare service

Keurig afgeleverde auto bij super vriendelijke en kundige mensen.

Wij hebben onlangs onze auto gekocht bij dit bedrijf. Het contact is zeer plezierig verlopen. De auto is volgens afspraak en misschien wel beter dan verwacht afgeleverd. De mensen bij dit bedrijf zijn vriendelijk en vakkundig, een aanrader!

Bijzonder Deskundig.

Er is geen betere garage dab Kuilenburg, bravo.

Snel en super service!

Eerlijk en goed advies! Snelle service en goed contact.

goed en verantwoord autobedrijf

al meerdere jaren klant en elke keer een deskundige uitvoering van de werkzaamheden Er word vooraf altijd overlegd over werkzaamheden die moeten gebeuren Van begin tot het eind een uitstekende communicatie, meedenken, advisering en uitvoering van noodzakelijk werk

Er werd gelijk.met me meegedacht voor een oplossing waardoor ik toch kon gaan werken

Altijd keurig geholpen

Het is altijd wat ik al schreef perfect

Vriendelijk, meedenkend & accuraat

topbedrijf

Zelfs als ik op vakantie ben komen ze de auto ophalen voor een grote beurt zodat als ik thuis kom weer op pad kan zonder de bus te moeten missen

Snelle service

Probleem met de motor van de auto. S morgens auto gebracht en in de middag was hij klaar. Probleem was vakkundig opgelost. Top bedrijf!

Snel, vriendelijk, goed meegedacht

Aanbeveling!

Persoonlijke benadering

Gastvrij

Friendly honest reasonability priced service

Our AC stopped working and Van Kuilenburg was very responsive to my requests for a quote for the repair. They were able to fit me in the schedule and fixed the pump quickly. I was happy with the service and they were able to accommodate me even with my poor Dutch.

• Would you recommend us? Yes

uitstekend

uitstekende service vooraf uitgebreid geïnformeerd over de kosten en wat er aan moet gebeuren prima afspraken na gekomen dus tot de volgende keer weer heren

Snel, vriendelijk en vakkundig!

Dank voor de snelle service!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht