Vriendelijk medewerkers

Ik heb geen woorden jullie zijn toppers

Car Service met hoofdletters!

Van Kuilenburg: niet alleen een fijne garage maar ook dé Volkswagen-busspecialist in Utrecht! Wat was het een warm welkom en gevoel van thuiskomen toen we onlangs met onze 'nieuwe' Volkswagen California langskwamen voor een technische controle. Gelukkig werd Bulli goedgekeurd en was hij welkom bij de familie. ;-) Wat superfijn is, want de monteurs kennen de techniek door en door. Tot een paar jaar geleden hadden we ook een VW-bus en ook deze was naar volle tevredenheid in onderhoud bij Van Kuilenburg. Goed advies, beurten en onderdelen tegen schappelijke prijzen en tegelijkertijd altijd klaar staan voor de klant. We hebben meerdere keren problemen gehad vlak voor een reis naar het buitenland, en er werd dan alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we toch konden vertrekken. We raden Van Kuilenburg zeker aan, ook als je een 'gewone' auto hebt!

Degelijk bedrijf. Goede hulp, en komen hun afspraken na.

Vriendelijke, klantgerichte service. Je wordt niet als een nummer maar als mens behandeld. Erg prettig!

prima bedrijf

Ik kom niet voor niets al jaren uit Arnhem naar dit bedrijf. Vriendelijke en fijn service.

Uitstekende service

Zeer servicegericht

Professioneel, vriendelijk, snel

Goede service en heel vriendelijke medewerkers

Enorm tevreden en goed geholpen!

Ik kon direct terecht met mijn probleem en ze hadden mijn problemen sneller verholpen dan was aangegeven. Dit allemaal voor een mooie prijs dus op alle fronten een goede zaak!

Goed en duidelijk

Prima service en prettig contact Eerlijk uitleg over reparatie

Wederom professioneel en vriendelijk geholpen

Fijne communicatie over de APK en snelle service. Prima vervanging in de vorm van een fiets die goed onderhouden is. Kundige monteurs en vriendelijke eigenaar.

Zeer deskundig en vriendelijk personeel

Ik word altijd goed geholpen

Altijd goede service

Zoals de titel al zegt: altijd goede service, vriendelijk en goede kwaliteit. Wij zijn blij met deze garage!

Uitstekend Autobedrijf!

Ik heb bij Autobedrijf Van Kuilenburg mijn eerste auto gekocht. Ik heb mijn wensen uitgesproken en verder heb ik niks hoeven doen. Alles wordt geregeld en de service is top! De auto was is perfecte staat en netjes geleverd. Al met al een geweldig bedrijf waar je kan rekenen op de beste service!

snel en netjes

top

Ze doen wat ze zeggen!

De mensen van Autobedrijf Van Kuilenburg doen wat ze zeggen. Heerlijk is dat gewoon! Anwb had mij lekker in de kou laten staan met 2 lekke banden (iets met verschil tussen pech en schade en zoek het maar zelf lekker uit). Van Kuilenburg heeft mijn gewoon geholpen met deze pech en dat uiterst snel en goed, waarvoor dank!

Prima service en goede communicatie

Zoals hierboven geschreven

Betrokken, hulpvaardig, snel geholpen

Vanwege een melding op het dashboard kon ik dezelfde langskomen voor een diagnose. Ik ben hiermee snel en goed geholpen.

Top service

Prettig bedrijf met gedreven mensen. Klantvriendelijk en transparant over het onderhoud van je auto. Ook niet onbelangrijk is de persoonlijke benadering. De schone/gewassen auto is de kers op de taart!

Goed advies en volledig betrouwbaar

zie boven

Uitstekende garage.

Mijn auto voor de APK gebracht na goede ervaring van anderen uit mijn omgeving. Hierbij ook vervangend vervoer mee gekregen. Helder en transparant na de voorkeuring en netjes gebeld wat er moet gebeuren. Pas dan word de auto daadwerkelijk gekeurd. Zo kom je niet voor onvoorziene kosten. Ook werden er een paar puntjes van onderhoud besproken maar die geen gevolgen hebben voor de keuring alleen maar aandachtspuntjes. Dit is dus niet verplicht te laten maken. Deze na uitleg wel gelijk laten maken om zo in de toekomst niet een dure reparatie te hoeven uitvoeren. Top! Fijne service vind ik dat en ik kan weer een jaar veilig voorruit en VanKuilenburg heeft er een vaste klant bij.

Supersnelle service!

Ik hoorde een iets aanlopen en piepen bij rechter voorwiel. Toen ik met mijn auto bij de garage kwam wilden ze gelijk al een monteur laten kijken naar het probleem. Ik zei dat ik de auto wel wilde laten staan zodat ze het rustig konden bekijken. Dat vonden ze fijn en belden me na een uur al dat ze het gefikst hadden. Het was een loszittend warmteschild bij de fuseekogel. Fijn dat het zo snel opgelost was.

Altijd een vertrouwd adres.

Weer verzekerd van een veilige (en gewassen) auto tegen een redelijke prijs.

Zulke vriendelijke bekwamen mensen

bijzondere garage met 100% service