Top service

Klantvriendelijk en professioneel. Kundige mensen.

Top garage met vriendelijke medewerkers en prima service

Apk uitgevoerd, en daarbij ook de auto nog even nagelopen. Om 9.00uur gebracht en volgens afspraak om 14.30uur weer startklaar zoals gevraagd. Met de monteur nog even gesproken over een geluid bij het door de bocht gaan, kan geen kwaad kijken bij de volgende beurt. Conclusie: alles perfect gegaan.

Staan altijd klaar!

Ben blij met Autobedrijf van Kuilenburg. Snelle en goede service, word vriendelijk te woord gestaan. Dank jullie wel!

Klantvriendelijk

Klantgericht werken staat duidelijk voorop en dat is erg prettig! Goede toelichting op verrichtte werkzaamheden en daarnaast advies voor toekomstig onderhoud. Echt een aanrader!

Vriendelijk en vakbekwaam

Ik kom nu al een tijdje bij deze garage. Het personeel is vriendelijk, betrokken (ze weten wie je bent en welke auto je hebt) en vakbekwaam. Er wordt netjes overlegd en ik breng mijn auto altijd met plezier en vertrouwen

Goed bedrijf, goed overleg en vooral goed denkwerk

Met een lastig probleem (auto trilt) naar ze toe gegaan. Er is goed speurwerk verricht voordat er werd gesleuteld.

Prima service!

Betrouwbaar garagebedrijf

Ze staan altijd voor je klaar!

Ik kom al jaren bij Autobedrijf Van Kuilenburg en de service is echt heel goed. Ze staan altijd voor je klaar met een oplossing, glimlach en kop koffie. Stuk voor stuk toppers!

Kom er al jaren, altijd uitstekende service

Service is top, altijd goed advies en personeel is ook altijd goed gemutst en behulpzaam.

Top bedrijf!!

Altijd goed geholpen

Zoals altijd: geweldig!

Al jaren geweldige service, meedenkend en met een glimlach.

Goede service, auto werd zelfs opgehaald en dezelfde dag weer terug gebracht.

APK en grote beurt uitgevoerd. Auto werd de avond er voor opgehaald, update kwam vroeg in de middag en na akkoord werd alles dezelfde dag nog uitgevoerd en auto stond 17.00 uur weer voor de deur. Ben al zeker 15 jaar een tevreden klant bij van kuilenburg.

Fantastische service.

Klein auto probleem in Zuid-Frankrijk. Direct aan de telefoon door Buck geholpen en opgelost. (Audi-dealer in Zuid-Frankrijk waar ik eerst even langs was gegaan, gaf zonder te kijken aan, dat ze het onderdeel moesten bestellen en over 2 dagen erin konden zetten.)

Tja, geen aan of opmerkingen, eigenlijk

Goede service, duidelijk in afspraken, kosten transparant. Vaklui, kortom klasse!

Goed en verantwoord geholpen

Na niet prettige ervaring met vorige garage nu door personeel van Van Kuilenburg goed opgevangen en ondanks drukte toch snel en vakkundig geholpen, Het personeel is uiterst vriendelijk en denken mee met de klant. Daarom hoop ik de komende tijd van jullie diensten en service gebruik te kunnen maken.

In een zin TOP

Van mij krijgt Autobedrijf kuilenborg een 10 .De service is heel keurig en wordt heel netjes mee omgegaan Alles precies op tijd. En mankeert er meer aan de auto ,dan wordt je er daar voor opgebeld om dat mede te delen

Al 25 jaar tevreden klant

Goede service vakkundig werk vriendelijke omgeving.

Snel en goed geholpen

Klantvriendelijkheid, deskundigheid

Duidelijke en betrouwbare garage

Betrouwbaar bedrijf. Communiceert duidelijk wat er aan de hand is en denkt prima mee met de klant.

Uitstekende communicatie!!

Fijne garage. Goed gekwalificeerde medewerkers!

al jarenlang een goede en betrouwbare ervaring

Tevreden met reparatie en communicatie

Reparaties zijn vakkundig uitgevoerd en voordat ze werden uitgevoerd is er duidelijk gecommuniceerd over wat er moets gebeuren en wat de kosten waren.

Altijd heldere uitleg, ook over kosten

Ik ben vrij technisch en vind het fijn om precies te weten wat de status is. Auto is altijd op tijd klaar en ze denken echt met je mee.

Vriendelijk snel en deskundig

Zie boven

Hele goede ervaring!

Ik ben fantastisch geholpen. Ik had een hele nare ervaring bij een andere garage. Ondanks dat ik mijn vorige auto niet bij Kuilenburg had gekocht ben ik zo goed en lief Alle goeds voor deze garage!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht