Al bijna 30 jaar klant, service is altijd goed en snel

We kunnen altijd snel terecht. We worden in alle redelijkheid geholpen. De adviezen zijn realistisch, zelden hoeven we terug omdat iets toch niet goed verholpen is (mss 1 keer in 30 jaar...en dat met logische verklaring)

Wederom netjes en correct

Super gegaan

Zeer goed.

Goede/betrouwbare garage.

Goed en vriendelijk garagebedrijf.

Ben al een aantal jaren klant bij garagebedrijf van Kuilenburg. Wordt er altijd vriendelijk en tot volle tevredenheid bediend. Prima service.

Altijd een goede service. Al jaaaaaaaren.

Eerst was mijn vader klant, nu ik. Over een tijdje w.s. mijn dochter. Ze zijn fantastisch.

TOP Service !

TOP service !!

Top bedrijf

Al ruim 15 jaar vaste klant.

Goede, vriendelijke en deskundige service

Ook bij klein onderhoud en bandenwissel de gebruikelijke goede vriendelijke en deskundige betaalbare service.

Fijn team, ken ik al jaren, nooit meer weggegaan vanwege de goede ervaringen

Vooraf netjes doorgesproken wat er moet gebeuren, daarna telefonisch op de hoogte gebracht van wat er bij de apk naar voren komt, offerte duidelijk uitgelegd en overleg wat er wel of niet nodig is. Bij aflevering dezelfde dag, mag je factuur direct pinnen maar ook meenemen om over te maken, geen probleem. Kom al sinds 96 bij deze garage. Alle vertrouwen!

Top service

Net bedrijf waar de klant voorop staat. Altijd zeer goede service en vriendelijke mensen!

Fantastische service en kwaliteit!

Heerlijk zo'n bedrijf dat direct met je meedenkt!

Betrouwbaar en redelijke prijs

Je begint het bijna gewoon te vinden!

Auto voor onderhoud en bandenwissel gebracht en weer hartelijk ontvangen. Na onze vakantie de auto opgehaald en de auto stond zoals besproken klaar en alles wat was besproken was gebeurd. Dit bedrijf is een groot voorbeeld voor vele andere!

Geen nummer maar klant

Vriendelijk, deskundig en bovenal alle creatieve mogelijkheden toepassen om iets onmogelijks toch mogelijk te maken. !

Top service

Mijn winterbanden voor zomerbanden laten wisselen. Met 30 minuten kon ik weer mijn weg vervolgen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen door de mannen van Van Kuilenburg.

Geweldig behulpzaam en snel

Ik moest helaas mijn auto met motorstoring plots achterlaten omdat ik hiermee niet mocht doorrijden. Persoonlijke benadering, goede uitleg, denken goed mee in oplossingen. Eind van de dag gelukkig alsnog vervangauto op kunnen halen. Probleem snel verholpen, ondanks drukte die er was en vandaag alweer mijn eigen auto kunnen ophalen. Dank nogmaals.

Super service

Weer fantastisch geholpen, bandenwissel snel en perfect weer uitgevoerd, bedankt mannen.

Goede service, snel geregeld!

Goede adviezen en snelle service, meteen duidelijkheid wanneer iets geleverd kan worden, hoeveel tijd het kost.

goede garage

top garage

In één woord: wow!

Wat een geweldige ervaring. Vriendelijk en kundig personeel dat me je meedenkt, geen onnodige reparaties maar advies op maat met hele goede uitleg! Fijne haal- en brengservice met leuke chauffeur en de auto wordt ook nog keurig gepoetst afgeleverd. Echt een aanrader!

Perfecte service!

Gelukkig bestaan er nog garages als Van Kuilenburg! Betrouwbaar, professioneel en zeer klantgericht. Ook vallen de kosten altijd mee, ondanks de hoeveelheid werkzaamheden aan de auto. En dat kun je van veel garages niet zeggen!

prima service

ben zeer tevreden over de prima service en de bereidheid en behulpzaamheid.

Goed, vriendelijk en goede service

Mail als herinnering voor onderhoud, Ophaal en retour service Vriendelijk Wordt vooraf gebeld i.v.m. overleg. Gewoon helemaal oké.

Top bedrijf

Zeker u medewerker Buck die regel alles super goed en zeer snel.

1 grote familie

Nigerdreef 349