ze doen wat ze beloven

Gevraagd om de auto alleen APK te keuren vw geringe aantal km van het afgelopen jaar. Helemaal goed. Alleen een extra achterruit wissertje.

Concrete service en goede communicatie over de werkzaamheden

Altijd de klant centraal en de dienstverlening en service uitstekend uitvoeren.

Vriendelijk en kundig personeel

Hele fijne garage, altijd overleg voor werkzaamheden. Aardig personeel, garage ziet er netjes en opgeruimd uit.

Zoals gewoonlijk weer super geholpen

Doen wat gedaan moet op goede efficiente vriendelijke wijze, wordt van te voren goed geïnformeerd over de verwachte werkzaamheden en kosten.

Goede terugkoppeling en duidelijkheid

Apk en grote beurt voor de auto laten doen. Snelle terugkoppeling en transparantie over de kosten! Auto rijdt weer als een zonnetje!

Ik heb prima ervaring nu en in het verledeb

Ik vind iedereen bij van Kuilenburg klantvriendelijk en dat ik goed geholpen word

Zeer tevreden over garage

Ik vind de garage zeer bekwaam en vertrouwd prima personeel.

Great Service!

My yearly APK and maintenance went just fine, as every other year, thanks to this team that is doing amazing job, Applicated, Keep up everyone, Venko

Top betrouwbare garage! Staat altijd voor je klaar.

Erg fijn bedrijf. Kom al geruime tijd bij van Kuilenburg. Ik word altijd goed geholpen, als er wat is denken ze goed mee en proberen je als vaste klant altijd snel te helpen.

KLANTGERICHT met hoofdletters

Altijd vriendelijk, altijd service, altijd oplossingen

Een vertrouwd en eerlijk adres om je auto brengen.

Voor mij is autogarage van Kuilenburg een fijne garage voor al mijn antwoorden en noodzakelijke verplichtingen op het gebied van auto's. Dit bedrijf krijgt van mij de gunfactor.

Vriendelijk, heldere informatie

Afspraak maken is lastig, je moet echt op tijd een afspraak inplannen. De toelichting op wat gebeuren moet is uitstekend.

al jaren een heel tevreden klant

Goeie service, klant vriendelijk, veel kennis, goeie communicatie naar de klant toe, laag drempelig. Kortom, al jaren, met veel tevredenheid, klant bij autobedrijf van Kuilenburg.

Gewoon geweldig

Duidelijk in alles.

weet voor af duidelijk wat er gat gebeuren plus de kosten hier aan verbonden

enige kanttekening: wat moeite met kosten leenauto wat in het verleden 0 was!!

Al jaaaaaaaren is mijn familie een tevreden klant :-)

Altijd een goede, betrouwbare ervaring met deze garage.

Altijd goede service

Sinds 2016 klant maar nooit geen problemen. Altijd bereikbaar en snelle service.

Meedenkend, kundig en een fantastische service!

Ik kom al jarenlang met plezier bij Van Kuilenburg. Auto's zijn niet mijn favoriete bezigheid, maar hier kom ik graag even langs. De medewerkers zijn helder in wat er moet gebeuren, zijn kundig en transparant en de service is van topkwaliteit!

Superservice!

Mijn autosleutels bleken allebei niet meer te werken. Ik kon gelijk langskomen en het probleem werd direct opgelost. Superfijn zoals er altijd wordt meegedacht.

Super bedrijf, bij pech altijd bereid te helpen

Vrijdagochtend mijn dynamo lampje brand. Gebeld naar v Kuilenburg. Kon nog net naar garage rijden. Kreeg leenauto. Kon dus naar mijn afspraak. Super meegedacht.

Een goede en verantwoorde behandeling van mijn auto.

Door een defect aan mijn auto ben ik door het autobedrijf Van Kuilenburg op een uitstekende manier behandeld. Zij hebben mijn auto, ondanks hun drukke planning met werkzaamheden, tussendoor gerepareerd. Daarbij ben ik op een vriendelijke manier te woord gestaan, zijn de werkzaamheden aan mij uitgelegd en is de verslaglegging overzichtelijk en duidelijk.

Prettig en betrouwbaar bedrijf

Prettig en betrouwbaar bedrijf

Aardige, deskundige medewerkers, goede service.

Goed bedrijf, met aardige en deskundige medewerkers. Goede service, wordt altijd op de hoogte gehouden wanneer er iets extra's gedaan moet worden. Houden zich aan gemaakte afspraken.

Als goed ervaren zoals altijd

Altijd goede service

Altijd vriendelijk. Altijd klaarstaan voor de klant. Altijd meedenken. Kortom, nooit iets te klagen. Ga zo door!!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht