Uitstekend, betrouwbaar en sympathiek

Van Kuilenburg is bekwaam, en levert uitstekende service. Al 18 jaar komen we hier, ook alleen voor een mooi verhaal met een kop koffie.

Topservice

Wederom een heerlijke ontvangst, pro active communicatie en volledig complete reparatie van mijn auto. Loopt weer als een zonnetje!

Heel goed

Goede service en bedankt!

Fantastische service!

Al vele jaren een erg tevreden klant bij jullie :-) Altijd top service,en (uiteraard)zeer vakbekwame en vriendelijke medewerkers. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Je moet wat geduld hebben maar nu rijden wij wel een mooie en fijne auto. Vriendelijke en behulpzaam. Alles fijn geregeld, goede heldere communicatie. Al met al een top bedrijf voor zowel aankoop van een auto als het onderhoud. Timo en Wouter bedankt!

Erg goede service

Goede service, denken mee

Goede communicatie/realistisch meedenken

Op de dag van bijv. APK of onderhoudsbeurt belt de garage zodra ze klaar zijn met 'onderzoek' , en geven door wat er eventueel aan mankeert, hoe het kan worden verholpen en geven een prijsopgave. Deze communicatie is duidelijk en eerlijk. Ook wordt er realistisch meegedacht.

Probleem direct opgelost!!

Kon direct even langs komen, probleem kon meteen verholpen worden!

Zorgvuldig en efficiënt.

Als altijd vriendelijk en behulpzaam, zorgvuldig en efficiënt! Heldere uitleg over het gevonden onderhoud, heel prettig.

Fantastische service

-helaas- moest ik een aantal keer langs de garage, maar telkens ben ik naar tevredenheid geholpen. Via de telefoon werd ik op de hoogte gesteld van de mankementen die opgelost moesten worden alsmede wanneer de auto weer klaar was. Personeel was altijd vriendelijk en vakkundig.

Fijne, slimme, betrokken service

Al zo’n 32 jaar ervaar ik garage van Kuilenburg als betrouwbaar, kundig en meedenkend.

Goede vakgarage

Prima vakgarage met zeer bekwaam personeel

Vakmensen

Vriendelijk , duidelijkheid en vakmensen , geweldig , ook na 30 jaar , ga zo door !

Vriendelijk snel en deskundig

Goede snelle service

Topservice!

Bij garage Van Kuilenburg hebben ze altijd tijd voor je, hoe druk het ook is. Realistische, transparante prijzen en fijne mensen. Supergoede service!

beste service

Blijven analyseren bracht uiteindelijk de oplossing

Zoektocht naar oorzaak storing duurde lang, maar was ook ingewikkeld. Doorzetten/denken werd beloond. Enige minpuntje: de interne communicatiestoring over de opleverdatum.....

Duidelijke communicatie met de klant

Duidelijke communicatie met de klant.

Geweldige service en snelle reactie

Goede uitleg wat er aan de hand was en snel probleem verholpen.

Kundige en prettige service

Top service van een lokaal autobedrijf!

Lekker kopje koffie, gezellig praatje en snel klaar!

Gewoon goed!

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk en geen verrassingen achteraf.

Super klantvriendelijk en altijd een goeie oplossing

Ken ze nu een jaar of 12. Altijd ok, altijd scherp, altijd vriendelijk. Waar vind je dat nou nog?

geweldig

de beste en leukste garage met de beste service!!!!!!!

Hele deskundige Ada vies en hulp.Auto altijd prima in orde. Ook als je

Betrouwbaar en deskundig. Goed advies en ook persoonlijk

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht