Alles top! Super bedankt

Alles top! Super bedankt

Goede garage, prima service!

Altijd als ik bij Garage Van Kuilenburg kom, dan word ik vriendelijk ontvangen en voel ik mij een oprecht gewaardeerde klant. Het onderhoud van mijn auto is bij hun in vertrouwde en professionele handen!

Altijd Geweldig!

Jullie staan altijd klaar voor me!

Wij zijn al jaren vaste klant van autobedrijf van Kuilenburg. Service is top en persoonlijk.

persoonlijk contact voorop

Het contact bij de aankoop van onze auto met Autobedrijf Van Kuilenburg was helemaal goed. Vanaf binnenkomst, de ontvangst, de manier waarop we te woord zijn gestaan tot de afronding van de aankoop. Zeer vriendelijke mensen, fijne sfeer. Ook na de aankoop konden we goed terecht voor vragen. Een aanrader dus.

Zeer betrokken, zowel op mij als op mijn auto

Het is steeds weer prettig om de persoonlijke aandacht op te merken. Daarnaast is er deskundigheid over zowel de huidige staat van de auto als de verwachtingen voor de toekomst t.a.v. mogelijk te verwachten onderhoud. Tenslotte is een positief punt de transparantie vooraf over de uit te voeren reparatie en de hoogte van de kosten daarvan.

Vriendelijke top service

Fijne professionele hulp bij de koop van velgen en top service bij de bandenwissel.

Heldere communicatie

Alles fijn geregeld, vanaf het begin heldere communicatie en er wordt niks gedaan zonder overleg. Hoefde ook nergens te wachten, de leenfiets stond gelijk klaar en ook de auto bij het ophalen.

Altijd zo klantvriendelijk!

We zijn al jaren trouwe en mega tevreden klanten van deze garage. Er wordt altijd meegedacht, vanuit expertise maar ook zeker vanuit de klant. Wat een leuke mensen!

Geweldig personeel.

Uiterst vriendelijk en servicegericht.

Super service!

Weer een super service gehad. Top bedrijf!

Goede, plezierige en betrouwbare garage.

Ik ben al vele jaren afhankelijk van de directe beschikbaarheid van een auto. Autobedrijf van Kuilenburg heeft dit onderkend, meegedacht en mij telkens een goede oplossing geboden. Ik ben dik tevreden met het bedrijf en met de vriendelijke en competente medewerkers.

Zeer klant vriendelijk. Prima garage.

Mijn auto wordt altijd opgehaald en terug gebracht. Zeer tevreden.

Altijd geweldige service!

Persoonlijke snelle en fantastische service.

weer net zo fijn geholpen als altijd

Dit veld is verplicht

Fantastisch!!!

Altijd op en top geholpen!

Topservice met een glimlach

Uitstekend geholpen met een vriendelijke glimlach. Top!

Top service, zoals altijd!

Al jaren laten wij hier naar volle tevredenheid onze auto's onderhouden. Een klasse bedrijf met zeer ervaren en nette monteurs die werken conform de juiste procedures. Er zijn hier in de omgeving meer dan genoeg prutsers te vinden, maar zie maar eens een eerlijke en professionele garage te vinden. Wij blijven daarom graag bij van Kuilenburg.

Prima service en vriendelijk personeel

Goede informatie open en eerlijk

Uitstekende service

Wij worden altijd met veel enthousiasme ontvangen. Onze auto wordt met veel zorg onder handen genomen en het personeel is erg vriendelijk.

wederom prima

wederom prima

Subliem

Zeer kundig en betrokken personeel.

Uitstekende service!

Na de onderhoudsbeurt bleek iets nog niet volledig goed te werken. Dit was een probleem dat al langer speelde waarbij het niet duidelijk was waardoor het werd veroorzaakt. Dit werd heel goed opgepakt en er werd net zolang onderzoek gedaan totdat ze wisten wat er aan de hand was. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden zodat ik niet voor onverwachte kosten kwam te staan. Daar was men verder ook heel coulant in. Heel veel dank aan Buck die zich mij zo goed heeft geholpen en uiteindelijk de oplossing heeft gevonden. De auto rijdt weer als een zonnetje.

Zoals altijd. Goede en vriendelijke service

Ze zijn transparant in wat ze doen en geven aan wat er volgend jaar moet gebeuren. Ik kom er al jaren naar grote tevredenheid.

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Mijn indruk van Autobedrijf Van Kuilenburg is zeer positief vanwege de klantvriendelijkheid en het professioneel oplossen van problemen en reparaties aan de auto. Men geeft vooraf duidelijk en eerlijk advies over de kosten.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht