Zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Je wordt bij van Kuilenburg vriendelijk te woord gestaan. De uitvoering van de werkzaamheden zijn perfect. Ja zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.

Geweldige en persoonlijke service!

Van Kuilenburg gebeld met een accuprobleem en zelfs s avonds nog geholpen. Wout heeft een positieve energie waarbij je voelt: dit komt wel goed! Hij helpt je uit de brand en dat is super fijn.

Prima garage bedrijf

Ik had problemen met mijn auto. Er werd goed geluisterd naar het probleem en de wens. Offerte was wel aardig aan de prijs. Maar voor snel geholpen te worden,Een leen auto of fiets te kunnen lenen en de ligging in de bebouwde kom van Utrecht heb ik het aanbod geaccepteerd. En is het resultaat naar wens.

Top service en uitgevoerd werk

Top service en uitgevoerd werk, met een lekker bakkie bij de ontvangst.

Enorm behulpzaam, goede uitleg en snel in handelen

Mijn auto in Frankrijk panne en moest gerepatrieerd. Steeds geholpen om vervangauto te regelen alle ruim 4 weken. En toen was de auto er eindelijk en zelfs binnen een dag goed opgelost. Analyse beter, goede uitleg aan mij en daardoor oplossing honderden euro s goedkoper dan de analyse van de Franse garage. Terwijl mijn auto een Peugeot is! Geweldig gedaan!

Toppie

Betrouwbaar,en nooit probleem al 10 jaar niet

Top garage, bespreekt altijd eerst van te voren de offerte

Snel tussendoor

Met een motorstoring kon ik direct even tussendoor geholpen worden. Prima service

Buck heeft mooi werk geleverd!

Mooi eindresultaat.

Wat een goede service!

Vrolijk en professioneel

Prima geholpen

Fijn dat er ook wordt meegedacht aan de kosten die er binnenkort aan zullen komen.

Goeie service

Nette en professionele ervaring met deze garage .

best vriendelijke medewerker en op tijd geleverd

ik voel me goed als ik mijn auto bij jullie brengen /repareren OOK VERTROUWEN

Apk keuring met beurt

Fijne service weer! Altijd meedenkend, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Altijd vriendelijk, transparant en bereikbaar

Zeer prettig autobedrijf, je weet waar je aan toe bent, leggen alles goed uit, betrouwbaar en hulpvaardig. Maak me nooit zorgen om mijn auto sinds ik hier naar toe ga.

Altijd top!

Deskundig en snel, altijd goede koffie!

Altijd snel en goed geholpen, al dertig jaar!

Deze garage heb ik al sinds ik mijn eerste auto had en dat is dertig jaar geleden! Toen werkten Wout met vader Kees nog in de binnenstad, en ze stonden altijd klaar met koffie, een praatje en goede hulp. Inmiddels groot bedrijf, en het leuke is: er is nog altijd koffie en een praatje en goede hulp en advies. Ik hoop voor mij nog dertig jaar...

Snel en zorgvuldig

Mijn auto was kapot en ik kreeg van de verzekering geen vervangend vervoer. Van Kuilenburg heeft mijn auto heel snel en uitstekend gerepareerd terwijl ik anders zeker 4 weken had moeten wachten bij de merkdealer. Supertevreden!!

Toppers

Omdat ik er niet uitkom met een ander bedrijf, helpt van Kuijlenburg me met het vinden van een oplossing. Superfijn

Uitstekende service voor een vriendelijke prijs.

Wat wij het prettigste vinden is dat altijd eerst wordt gekeken naar de mogelijkheid van reparatie i.p.v domweg nieuwe onderdelen monteren. Verder wordt bij het onderhoud ook het nodige preventief gedaan waardoor dure reparaties in de toekomst worden vermeden.

APK-keuring is goed naar wens uitgevoerd. Ik wil een nieuwe auto kopen en dus niet teveel meer besteden aan een onderhoudsbeurt. De APK is uitgevoerd op de benodigde punten en er is goed meegedacht over hoe uitgebreid de onderhoudsbeurt nodig was.

Alles volgens afspraak en kwaliteit Erg goed

Goede en vriendelijke mensen

Kon nog net voor mijn vakantie een afspraak maken, maakte speciaal tijd voor. Vriendelijk en kundig personeel

geweldig bedrijf!!

Ontzettend servicegericht, goed bereikbaar en altijd gezellig om langs te gaan!

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht