altijd prima service

kom al zeker 22 jaar bij van Kuilenburg, altijd goede ervaringen gehad.

Sublieme services en alles in overleg

Fijn dat het nodige onderhoud en de kosten vooraf werden besproken en na toestemming werd uitgevoerd. Auto is perfect onderhouden en kan er weer wat kilometers tegenaan.

Heel fijn geholpen, kundig, vriendelijk.

Er is tijd voor me gemaakt, ik heb goed advies gekregen en de auto is snel gerepareerd.

Snel, vriendelijk, adequaat

Vlak voor mijn vakantie kon er toch nog een check gedaan en gekeken ivm een raar geluid bij mijn koppeling. Geweldig.

Weer snel en vakkundig geholpen

Zoals gebruikelijk ben ik snel en vakkundig geholpen!

Super service voor een faire prijs

Wij zijn al jaren tevreden klant. Nog nooit klachten gehad. Ook het telefoontje als er iets onverwachts gevonden wordt en de vrije keus over wel niet repareren wordt altijd op prijs gesteld. Erg klantvriendelijk.

Geweldige service

Altijd prettig, om bij van Kuilenburg langs te gaan. Het volledige team denkt mee op een uitermate attente en vriendelijke manier. Het is ook een ondernemend bedrijf en dat werkt aanstekelijk. Ik blijf klant!

Goed geïnformeerd over alles. Vriendelijk personeel. Veel vertrouwen.

Weer een prettige ervaring

Opnieuw prima geholpen. De sfeer in het bedrijf is prettig, er wordt uitstekend gecommuniceerd en als er een foutje wordt gemaakt, wordt het ruimhartig hersteld. Uitstekende klantenbinding, een bedrijf waar ik met vertrouwen kom.

Prima! Goede service

Goede ervaring en fijn dat de auto opgehaald en terug gebracht word. En eerst gebeld word voor ze aan de reparatie beginnen.

Vriendelijk, klantgericht en beleefd

De klant is koning en de dienstverlening voor de klant staat centraal. Overleg tijdens de werkzaamheden bij de auto vindt zonodig plaats om de goede beslissing te kunnen nemen.

Vriendelijk, kundig, meedenkend, gastvrij

Ik word altijd zeer prettig ontvangen, ze nemen de tijd voor me, ze hebben heerlijke koffie. Het telefonisch overleg over de keuringsresultaten is prettig en duidelijk. Ik vertrouw mijn auto volledig aan ze toe en voel me als klant serieus genomen en gewaardeerd.

Gewoon zoals altijd een voorbeeldige service

Onze tweede auto voor de jaarlijkse apk gebracht, netjes vooraf gebeld wat het plan is en wat het precies kost. Kan ik iedereen aanraden.

Snelle service, goed geholpen

De dag dat ik op vakantie wilde gaan had ik een lekke band. Gelukkig kon ik meteen terecht en was het in no-time gerepareerd.

Een zeer vriendelijke en professionele dienstverlening.

Zeer vriendelijk personeel. Goede en duidelijke adviezen. Goede uitvoering van werkzaamheden. Excellent. Echt top.

Service

Een en al service gericht bedrijf.

Zeer goede service en uitleg!

Alles werd duidelijk uitgelegd, ook voor toekomstige reparaties.

Klantvriendelijk en professioneel

Nadat de auto was nagekeken kreeg ik telefonisch te horen wat de geadviseerde werkzaamheden zijn en hoeveel dat zal gaan kosten. Totale kosten vond ik wat hoog maar kan niet goed inschatten of dat de huidige inflatie etc. betreft of dat het bedrijf een hoog tarief rekent.

Geweldig geholpen

Erg vakkundig, duidelijk, eerlijk en gastvrij!

De auto was na de grote beurt zelfs van binnen en buiten gewassen

Altijd topservice!

Vriendelijke ontvangst en duidelijkheid vooraf over de te verrichten werkzaamheden (overleg en toestemming over de te maken kosten), dus geen verrassingen achteraf. Heel fijn!

Zeer vriendelijk, meedenkend en transparant

Vriendelijk personeel. Denken mee in de beste oplossing, ook financieel. Expertise en vakkundig

IK ben vriendelijk en vlot geholpen.

Klein verbeterpunt: de auto stond niet op de handrem toen ik hem ophaalde.

Geweldige service, denken altijd met je mee naar de beste oplossing

Geweldige service, denken altijd met je mee naar de beste oplossing

Deskundig en zeer zorgvuldig

Niet te vergelijken met een gemiddelde dealer. Deskundig en klantgericht. Echt waardevolle dienst.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht