Altijd goed!

Heel goed, meedenkend en gewoon al jaren vertrouwd.

Prima bedrijf!

Klantvriendelijk! Weet waar ze het over hebben. Zeer professioneel.

Adequate en snelle hulp!

Pech, bellen, hulp.

Vriendelijk, met veel aandacht en oplossingsgericht. Kom hier al 20 jaar en altijd naar tevredenheid geholpen.

Uitstekende service met veel aandacht voor de klant!

Zoals altijd uitstekend geholpen bij van Kuilenburg. Alles wordt helder gecommuniceerd. Je weet exact wat het gaat kosten en wat je bij toekomstige beurten aan onderhoud kan verwachten. Je weet hier dat als je de auto ophaalt je met een gerust hart op pad kunt en dat je auto goed is nagekeken en onderhouden!

Uitstekende kwaliteit en een goede klantgerichte communicatie.

Voelt als thuis

Het is altijd een soort van thuiskomen bij van Kuilenburg. Persoonlijk, meedenkend en vriendelijk op alle vlakken. Eerlijke mensen met een passie voor hun vak (en vakgebied).

Altijd prima service, geboden door vriendelijk en behulpzaam personeel!

Goede afspraken en en dito service

Al altijd top!

De mensen van van kuilen erg denken altijd met je mee en in oplossingen.

Gewoon fijn!

Afspraken worden nagekomen, het is duidelijk wat er met de auto is gebeurd en iedereen is hartstikke vriendelijk!

Zoals altijd, weer erg goed geregeld allemaal.

Echt een betrouwbare garage!

Offerte van tevoren doornemen, uitvoeren, klaar. Goede en snelle service (en dat is echt waar).

Supper

Fijne mensen om mee te werken en kom zijn afspraken na. Topper

Ik heb al jaren goede ervaring bij jullie!

Altijd goed overleg, meedenken met de klant, vriendelijk. Om jullie niet verwaand te laten worden maak ik er een 9.5 van qua score!

Zoals altijd perfecte service en lekkere koffie.

Zoals altijd goede ontvangst met lekkere koffie.

Wat een fijne garage

Afgelopen week voor een lekke band geweest, volgende dag weer leeg. Blijkt er een tweede gat in de band te zitten. Ze hebben de auto opgehaald en weer terug gebracht. En het probleem opgelost. Zoals altijd ben ik weer erg blij met van Kuijlenburg

top

Klantvriendelijk, komen afspraken na en bellen netjes op wat er moet gebeuren aan de Golf.

Prettig en persoonlijk

Nemen de tijd, overleggen, duidelijke afspraken, prettige mensen

fijne Garage met oog voor de klant

Ze hebben weer goed hun best gedaan op mijn auto.

Ik vertrouw niemand anders mijn autootje toe!

Duidelijk en netjes in contact, goed overleg, ook qua wat je nu of later wel of niet wilt, wat de mogelijkheden zijn. Altijd serieus met een glimlach, zoo belangrijk in contact. Vertrouwen is een groot goed, daar wordt heel netjes mee omgegaan. Daarom de dikke tien voor het hele team

Zeer goed en vriendelijk autobedrijf.

Al een aantal jaren kom ik bij Autobedrijf van Kuilenburg. Wordt altijd tot volle tevredenheid geholpen. Zeer klantvriendelijk.

Beter autobedrijf bestaat volgens mij niet

Fijne communicatie, goede service en prijzen waar je niet van schrikt. Een absolute aanrader

Na een ingewikkelde reparatie trof ik mijn auto schoon gewassen en uitgezogen aan (Gratis). Fijne service!

Vakmensen

Ruime werkervaring , vriendelijk en vakkundig personeel , ga zo door !

Ik word altijd prima geholpen.

Als ik voor een periodieke beurt de auto breng, weet Michel altijd precies of het tijd is voor een kleine onderhoudsbeurt of een grotere. Ook de APK wordt prima uitgevoerd.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht