Topservice! Leenauto staat klaar, heldere communicatie, vakmensen!

Heel erg tevreden met dit autobedrijf. Denken met je mee, leggen alles helder uit, leen auto beschikbaar. Vakmensen aan het werk! Kortom je kunt met een gerust hart je auto achter laten en deze krijg je keurig naar wens gerepareerd weer terug

Uitstekende service, altijd weer!

De mannen van Van Kuilenburg verlenen uitstekende service en houden je goed op de hoogte van wat er met je auto aan de hand is en komen met voorstellen hoe het onderhoud van je auto goed aan te pakken! TOP!

Goede service, kundig en vriendelijke monteurs

Goede service, kundig en vriendelijke monteurs

Zeer klantvriendelijk

Doen er alles aan om een klant optimaal te helpen

Netjes

Netjes, correct en betrouwbaar

Heel tevreden

Heel tevreden

Perfecte service

Goede offerte die ook precies overeenkomt met de rekening. Auto gewassen en schoongemaakt, super service. Groet Ralph

vriendelijk, snel en deskundig

ben vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Zoals altijd

Top garage door het top personeel!

De beste service en de meest klantvriendelijke mensen!

Zonder afspraak direct geholpen!

De service is er altijd top!

Uitstekende service

Hele duidelijke communicatie en uitstekende en snelle service. Ik kom graag weer terug!

zoals altijd heel tevreden

Al jaren een tevreden klant!

correct contact betr personeel en sluitende info vooraf middels telefonisch werkzaamhedenoverzicht en voorspeld eindbedrag. jammer van de € 14,50 leenauto, voorheen gratis, los vd gemaakte km-vergoeding

Altijd duidelijk een klant vriendelijk

Vriendelijk en persoonlijk in contact. Ook zeer vrouw vriendelijk en tegen "nitwits qua auto's" Duidelijk in communicatie. Ze zorgen goed voor je auto/bus Kortom: hier wil je graag klant zijn!!

Prima zoals al 24 jaar

Nooit geen problemen met het team van Kuilenburg.

Snel en vriendelijk geholpen

Heldere diagnose, goede afspraken, snel geholpen

goede service, denken altijd mee

Als er iets is met de auto, kan ik contact opnemen. Ik kan dan altijd snel terecht en word goed geholpen.

Top garage

Betrouwbaar, snel en goede communicatie.

Professioneel en zeer klantgericht.

De medewerkers van Autobedrijf Van Kuilenburg tonen hun kwaliteiten en expertise op een zeer klantvriendelijke en professionele manier. Men toont begrip voor de wensen van de klant en denkt mee aan het creëren van de beste oplossing. Kortom, een topbedrijf die het vertrouwen in de branche ten goede komt!

Prettig, deskundig, én mijn auto ziet er jonger uit.

Goede communicatie over wat er nodig is, wat er kán, en over de prijzen. Heerlijke leenfiets, auto weer 'als nieuw', goede prijs.

goed en ontzettend vriendelijk

++++

Altijd aardig en behulpzaam. Vertrouwd adres.

Ga al jaren naar van Kuilenburg voor onderhoud. Prettige zaak. Duidelijk prijsafspraak. Goede service.

Vakwerk in combinatie met een uitstekende service.

Vandaag weer een APK keuring uit laten voeren. Ik ben vriendelijk ontvangen en mijn vervangende auto stond al klaar. Na een eerste inspectie ben ik gebeld wat de gebreken waren en hebben we afspraken gemaakt voor herstel en onderhoudswerkzaamheden. In de middag stond de auto weer klaar om gehaald te worden. Op de terugweg geeft het altijd weer een veilig en gerust gevoel dat alles weer op orde is. Al vele jaren een aanrader.

top

Deskundig, klantgericht en integer

Prima/goed !

Mijn ervaring met autobedrijf Van Kuilenburg is prima ! Heb wel 1 opmerking: aanhef van de mail "Beste Vermegen" kan mijn inziens niet, althans ik vond het een beetje bot overkomen. Schrijf dan: Beste Henny of Beste mevrouw Vermegen. Verder ben ik een heel tevreden klant !

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht