Snel en duidelijk

Snel geholpen, duidelijke vaststelling van het probleem en duidelijk prijsopgave.

Uitstekende serviceverlening. Dank.

Fijn personeel, snel geholpen.

Kapotte koplamp? Geen probleem! Kon meteen langs en binnen 30 minuten zat ik weer op de weg. Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Hier ga ik heen voor vervolg onderhoud.

Prima service, denken altijd mee in de beste oplossing

Klantgerichtheid staat altijd voorop en staan altijd voor je klaar met een goed advies.

Duidelijk

Afgelopen week apk voor de auto (meer dan 15 jaar oud), incluis grote beurt en aantal defecten van te voren aan gegeven. Gebracht in de ochtend en aan het eind van de ochtend wordt er gebeld voor hoe en wat. Je eigen keuze wat te doen maar dit is uitstekend. Eind van de dag de auto op kunnen halen en kan er weer een jaar tegenaan.

We worden altijd goed en professioneel geholpen. Dus zeer tevreden.

Was heel persoonlijk....

zoals altijd met aandacht, er bleek een wieldop te zijn afgewassen in de wasstraat en toen ik dat opmerkte werd er gelijk actie ondernomen en werd het opgelost zonder gezeik over moeilijk of extra kosten, dat noem ik persoonlijke service...

Erg vriendelijk, goed geholpen

zeer positief

Grote klasse

Zeer goed kontakt met zowel de eigenaar als diverse medewerkers. Afspraken worden nagekomen eigenlijk is niets teveel hoop nog vele jaren met van Kuilenburg samen te werken. Een aanrader voor toekomstige klanten.

Altijd weer even behulpzaam en vriendelijk. Het lijkt wel of ze elke klant bij naam kennen.

prima advies en duidelijke voorlichting. heel prettig en deskundig

zie boven. Prettig geholpen.

Fijn en goed geholpen

Prima geholpen en toch de auto op tijd weer terug

Uitstekende ,vriendelijke en bekwame service.

Word altijd vlot en vriendelijk geholpen. Er is duidelijke uitleg waarom iets moet gebeuren of wat de konsekwentie is als je het niet laat doen. Er is leenauto of leenfiets indien gewenst.

Zoals gewoonlijk weer prima geregeld.

Zoals altijd heel klantgericht en goede service

Goede voorlichting van wat ik kon verwachten. En een correcte afhandeling.

Blijvend goede service en kwaliteit

Flexibel qua brengen en halen van de auto. Vriendelijk personeel die graag een stapje extra zet en je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de werkzaamheden. Een goedkope leenauto of fijne fietsen zijn beschikbaar. Er worden goede kwaliteit onderdelen gebruikt en er wordt garantie gegeven op de werkzaamheden. Absolute aanrader!

Zoals altijd, service voorop. Met een glimlach!

Fantastische service, altijd dat stapje extra met een glimlach.

Zeer persoonlijke en ontzorgende aanpak

Daze garage blinkt uit in het echt klaar staan voor de klant. Geen gelikte praatjes maar echte en deskundige service. Je lijkt hier gewoon wel klant!

Binnen 24 uur 4 nieuwe banden, plus uitlijnen.

Vlot geholpen!

Uitstekende service als altijd!

Auto werd thuis opgehaald, kreeg de nodige repataties en werd gewassen teruggebracht! Superfijn!

ruim 20 jaar persoonlijke service

als je ruim 20 jaar klant bent moet je wel tevreden zijn!!!

Top service, zoals altijd!

Als je een betrouwbare garage zoekt met ervaren nette mensen dan ben je hier aan het juiste adres. Ikzelf zou mijn auto nergens anders heen brengen.

Prima afhandeling, goede service.

Kwaliteitsbedrijf met klant centraal

Wouter en het team hebben mij enorm goed geholpen met de aanschaf van een (voor mij) nieuwe auto. Bij eerste afspraak gelijk een goed gevoel en eerlijkheid vanuit Wouter. Afhandeling koopovereenkomst kon op afstand en het daadwerkelijke afleveren was tot in de puntjes verzorgd. Absoluut uniek in deze tijd!

Een ruwe diamant

Van Kuilenburg is een prettig en professioneel bedrijf met oog voor klant en detail.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht