Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

Ik bracht mijn auto weg voor de APK. Er moest klein werk gebeuren en er is goed uitgelegd waarom. Daarnaast werd ik, zoals altijd, zeer vriendelijk te woord gestaan.

Lekker snel geholpen!

Ik werd snel geholpen!

Zoals gewend uitstekende service en communicatie

Was weer helemaal prima en helemaal conform afspraak

Hier wordt je nog als een echte klant behandeld

Vanwege een kras in de autodeur langsgeweest. Timo heeft het uitstekend opgelost. Klantenservice is top hier.

Persoonlijke topservice

Fijn en snel geholpen, goed advies, scherpe prijs en fantastisch door kunnen werken, want top Wifi en heerlijke koffie!

Zoals altijd zeer kundig en behulpzaam

Ook bij een standaard apk denkt Van Kuilenburg goed met je mee en plannen ze bijkomende werkzaamheden flexibel met je in

Vriendelijke vak mensen maken altijd tijd voor je

Top bedrijf, aanrader

Fijne garage, word goed geholpen en eerlijke prijs kwaliteit verhouding

Goede Service

Heldere communicatie, goed vakmanschap en eerlijk prijzen

Erg goed en betrouwbaar

Heel goeie garage, goede service, en betrouwbaar .

Gewoon fantastisch!

Lopen al jaren met onze camperbus bij dit bedrijf en de service is geweldig.

Dat ik altijd goed geholpen ben

Ik vind dat iedereen bij Autobedrijf van Kuilenburg altijd klantvriendelijk zijn

Heel goed geholpen.

Een lekke band kan niet wachten. Fijn dat er ruimte gemaakt werd.

Top service!

Bij Autobedrijf Van Kuilenburg word ik altijd als gewaardeerde klant behandeld. Zowel door de directeur alsmede alle attente en vriendelijke medewerkers. Vooraf duidelijke en eerlijke adviezen en afspraken. Prima prijs-en kwaliteitverhouding.

TOP Garage met goed en kundig personeel!

Altijd goed en attent Goed geholpen fijne mensen Laagdrempelig TOP GARAGE

heelgoed.

na zo'n cijfer is dat niet nodig

goede, persoonsgerichte service!

idem

Geweldig!

Nogmaals geweldig! Goede communicatie, goede service!

correct uitgevoerd

kwaliteit, uitvoering zoals vooraf overeengekomen.

Heel goed

je wordt als mens behandeld en de gesprekken zijn goed vantevoren weet je waar je aan toe bent en iedereen is even vriendelijk. Het werk is netjes uitgevoerd, ik ben erg blij met deze garage, ga zo door.

Deskundig, zorgvuldig, persoonlijk

Heel prettig bedrijf!

Great friendly and quality service

My car was due for small service and tires change, turbo hose change, and some small repairs that I listed. When I collect my car I felt big difference, very professional service performed and the car was also cleaned and polished, almost as new, Big thanks for the entire team, friendly explanations by Wouter and Jobe well done by Buck. My car is in top shape because of you. Appreciate all you do. Venko

Fantastisch

Fijne garage met zeer deskundig personeel. Kan goede afspraken maken. Ga zo door jongens

Zeer goed, zoals altijd

Vriendelijk, betrouwbaar, komen afspraken na. Ik ben altijd tevreden hier.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht