Geweldige service, slimme mensen. Doen wat gedaan moet worden snel en kritisch, praten je geen overbodige dingen aan wat ik bij anderen heb meegemaakt.
Snel, duidelijk in wat nodig is, klantvriendelijk en goed bereikbaar
Betrouwbaar bedrijf voor onderhoud en aanschaf auto
Erg goede en snelle service
Be Trouw Baar, Korn afspraken na, je kan op Wouter van Kuilenburg en zijn Team Altindianisch erkennen. Top Grarage
tevreden
Wij zijn door Timo Boon zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van de Nissan Qashqai en de inruil van onze Opel Vectra. De aflevering - incl een bos bloemen! - was perfect. Onze dank voor deze prettige afhandeling!
Het leukst vind ik jullie persoonlijke benadering, jullie weten altijd wie ik ben en waar het om gaat. Vervolgens de moeite die jullie doen voor de klant, zowel met goed afgestemd advies tot en met meegaan om een auto te bekijken/kopen. De bereikbaarheid is altijd goed en ik heb veel vertrouwen in jullie.
Er moesten een paar reparaties plaatsvinden en er werd meteen aandacht aan besteed. Dat vind ik fantastisch!
goede ervaring.Vriedelijk personeel.
Alles was weer prima geregeld.
Ik vind dit bedrijf zeer betrouwbaar en denken met jouw mee.
Ik kwam onaangekondigd langs om bandenspanning en olie na te kijken en werd tussendoor geholpen. Uiteindelijk bleek er van alles mis te zijn en is ter plaatse gerepareerd. Zodoende is mij veel ellende bespaard gebleven.