Ik kom hier al 20 jaar en wil niet anders! Woon zelfs al meer dan 10 jaar niet meer in Utrecht, maar rij er graag voor heen en weer. Topservice, fijne mensen, altijd goed!
Een fantastisch familiebedrijf waar je je thuis voelt. Maatwerk-advies over je auto, vakmanschap in reparatie en onderhoud. Nooit meer anders!
Is erg goed staat altijd klaar voor mij als er wat is !
Van Kuilenburg reageert altijd erg adequaat om mijn vragen en haalt alles uit de kast om zaken te regelen. Erg blij mee!
Heel goed. Denken mee met de klant en proberen een oplossing te vinden die voor beide partijen het beste is. Zijn bereidwillig om e.e.a. uit te leggen m.b.t. de reparatie. Goede service.
Zeer klantgericht en meedenkend.
Accu was leeg en ben zonder afspraak langs gereden. Erg blij dat ik ter plekke geholpen kon worden. Als vaste klant was ik erg blij dat er geen arbeid in rekening gebracht werd!
Goed!
Altijd even fijn
zeer goede ervaring (zie hieronder)
Al jaren klant en zo ontzettend blij met ze. Vriendelijk, behulpzaam, professioneel, en zoveel meer. Bedankt jongens. Nog vele jaren wat mij betreft.