alleen maar goede ervaringen
Vriendelijk, komt afspraken na, prettig in omgang
Fantastische communicatie en oprecht advies.
Ik heb twee auto\'s voor een aantal jaar nu in onderhoud bij van Kuilenburg, en kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben
Wij zijn al ruim 35 jaar klant bij de familie van Kuilenburg en ik denk dat dit genoeg zegt!
Zeer goede service! Houden je op de hoogte van reparaties en bijbehorende kosten, snelle reactie op mailtjes en telefoontjes, altijd vriendelijk. Vlot geholpen met mijn speurtocht naar een andere auto.
Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. De service is ontzettend snel en klantgericht.
Zeer betrouwbaar en deskundig autobedrijf met meer dan ruime ervaring en goed personeel.
Als altijd perfect.
Niets over te vertellen, gewoon heel GOED.
ik vind dat je altijd prima geholpen word en dat er vaklui werkzaam zijn
Super service en goed en snel alles geregeld
Sinds enige tijd ben ik klant bij dit autobedrijf en zeer tot volle tevredenheid
Onlangs een stranding met onze Twingo. Bleek dat waterpomp defect was maar....dit viel onder garantie omdat deze een half jaar geleden pas was vervangen. Kosten waren nu nihil. Ik had in principe alles geloofd wat ze ons zouden zeggen(lees: rekenen) vwb het mankement(dus evt. hoge kosten) maar Garage van Kuilenburg heeft de moeite genomen om dit helemaal uit te zoeken en te claimen bij de leverancier en dus ons als trouwe klant helemaal tevreden te stellen. Ik lees regelmatig veel mindere ervaringen bij andere garagisten omtrent dit soort kwestie dus Garage van Kuilenburg verdient wat mij betreft een hele dikke pluim! Ik raad daarom ook iedereen aan om klant te worden. Beloftes worden nl. allemaal ingelost en de dienstverlening en communicatie staat op een heel hoog niveau.
Prima service bij de aankoop en de levering van een nieuwe auto.