zie onderstaande vragen en antwoorden
Altijd een leuke en fijne samenwerking, klantvriendelijk en meedenkend
Ik kom al jaren tot super tevredenheid bij dit bedrijf. Voor onderhoud, reparaties etc . De hele riedel. Ik mocht er maar 1 aanvinken in reden van bezoek (). Aanschaf gebruikte auto\'s. Altijd super service.
Vriendelijke mensen, ze denken met je mee en vullen elkaar aan.
Oude auto had een aanrijding. Van Kuilenburg heeft op een zeer professionele manier uitgelegd wat er minimaal gedaan moet worden om de auto weer op de weg te laten zijn. Dit was het naar onze mening niet waard, vandaar dat we vroegen of ze nog goede auto\'s hadden staan voor budget van 3000 euro. Het is een prachtig onderhouden Mazda 3 uit 2005 geworden van 4750 euro, hoger dan oorspronkelijk gepland. Dit heeft voornamelijk temaken met het vertrouwen dat wij over het afgelopen jaar gekregen hebben in de transparantie van Van Kuilenburg. Wij zijn nog nooit \'opgelicht\', en zullen ook nooit opgelicht worden bij Van Kuilenburg.
Prettig ervaring. Kapotte accu werd gelijk vervangen en ook gelijk nogmaals de koelvloeistof gecontroleerd, zoals de vorige keer aangereden werd.
Zeer plezierig en profesioneel
3 B\'s Behulpzaam, bekwaam en betrouwbaar is mijn indruk van de eerste keer dat ik bij deze garage en zijn medewerkers kwam.
Professioneel, kundig en sterk in helder en begrijpelijk communiceren over wat er gerepareerd moet worden.
Was er voor de eerste keer , en is mij prima bevallen
Altijd vriendelijk en klantgericht, Ralhf ietsje minder.
Via Casom toevallig bij Van Kuilenburg gekomen en niet meer weggegaan. Prettige, persoonlijke bediening, goede uitleg en meedenken om goede bestendige oplossingen te vinden. Waarom geen 10? Het blijft mensenwerk, dus er gaan ook wel eens dingen mis. Maar die worden wel weer goed opgelost.