Service gericht, heel betrouwbaar, niet de goedkoopste, maar dat verdient zich snel terug. Heel vriendelijk service gericht personeel en vakbekwaam.
Goede ontvangst. Persoonlijke aandacht. Goede en open deal. Gewoon en gewoon goed.
Voor het eerst mijn auto voor een beurt bij Van Kuilenburg gebracht. Goede ontvangst. Alles super in orde. Leenauto werd keurig verzorgd klaargezet met lopende motor. Instructie voor afwijkende \"achteruit\", gewoon super. Bij het ophalen van de auto een heerlijk kopje koffie, goede uitleg over de verrichte werkzaamheden en de auto was weer prima. Ook gewassen en gezogen.
Na het uitlezen van een storing in het uitlaatsysteem werd het vervangende onderdeel meteen besteld en kon ik binnen een uur weer op weg, en het weekend erna naar Berlijn.
Een aantal jaren geleden overgestapt van de garage op de autoboulevard naar van Kuilenburg in de wijk Overvecht. In eerste instantie omdat het dichter bij mijn huis is, maar telkens blijkt weer hoe veel persoonlijker en klantvriendelijker het hier aan toe gaat. Ik ben een zeer tevreden vaste klant geworden.
Zeer kundig, betrouwbaar en vriendelijk.
Elke jaar kom ik hier voor de APK en (grote) beurt en ben elke keer weer blij met de kwaliteit en de service. Je merkt dat hier mensen met passie voor hun vak werken!
Goede service, vriendelijk personeel, lekker koffie en kan er in de wachttijd werken
Zoals altijd, vriendelijk en beleefd geholpen
Deskundig, heldere communicatie, zeer klantvriendelijk
onderhouds beurt
Ik kom al jaar en dag bij Wouter en zijn team. Altijd plezierig en deskundig geholpen,
Fijne persoonlijke benadering en er wordt vakwerk afgeleverd!
Zeer goed, vakkundig en prettig in de omgang/communicatie
Trots op je bedrijf zijn. Als je dat gevoel naar de klant kunt uitstralen komt het vanzelf goed met de service en de communicatie. Daarnaast verdient mijn auto ook zeker een welnessdag:))
Sinds een jaartje of tien klant van dit bedrijf. Een bedrijf waar ze een stapje harder voor je lopen. Waar je geen nr bent. Tijd is voor een praatje. Goede service. En verder leveren ze gewoon kwaliteit. Daar rij ik graag een stukje voor.
Autobedrijf Van Kuilenburg is klantvriendelijk en betrouwbaar.
In de jaren dat ik klant ben bij Autobedrijf Van Kuilenburg ben ik nog nooit teleurgesteld. Elk contact is even prettig, deskundig, professioneel en vriendelijk. Eigenlijk best knap als je er over nadenkt. Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Zonder twijfel.