Fantastische persoonlijke service, geen verkoop praatjes maar meedenken met wat ik wil. Bandenwissel dag was gezellig, de kids lekker springen en poffertje, wij aan de erwtensoep. Katinka
Zeer klantvriendelijk, kundig en duidelijk in afspraken en ook nakomen hiervan. Kortom, top bedrijf.
heel goed, klantvriendelijk en fijne service erg laagdrempelig
Goede service, duidelijk planning en overleg bij onverwachte reparaties
Adequaat, vriendelijk, persoonlijk
Een bedrijf dat groot is door zijn klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Ook als er iets kleins kapot is als een sleutelbehuizing wordt er niet opgegeven voordat het gemaakt is.
Al jaren alleen maar goede ervaring met garage van Kuilenburg, de klantvriendelijkheid, het meedenken en persoonlijke behandeling is fantastisch. En, niet te vergeten, ze hebben ook nog heel veel verstand van auto\'s. Deze garage is een aanrader.
Bij autobedrijf Van Kuilenburg ben je nog mens i.p.v. een nummer. Hier staat klantvriendelijkheid en deskundigheid op een hoog niveau. Ben al jaren een zeer tevreden klant en wordt altijd deskundig en vriendelijk te woord gestaan.
Uitstekend. Word altijd eerlijk en snel geholpen
Heel tevreden, heb daar twee jaar terug een fijne en mooie 2e hands auto gekocht die daar al constant in onderhoud was, prettig idee. En nog steeds erg blij met mijn auto! Vind ze vlot, to the point en erg vriendelijk!
Drie dikke V\' s. Vlot , Vriendelijk en Vakkundig.a Heel goede ervaringen ,al jaren lang.
Bedrijf geeft gevoel dat ze meedenken over jou en je auto en eerlijk zijn over nut en noodzaak van reparaties.
Het staatje hieronder zegt genoeg
Van Kuilenburg was me aangeraden door een vriend, toen ik op zoek was naar een \'nieuwe\' tweedehands auto. Ik kon snel terecht en ze hadden een goede auto staan. Hoewel iets boven mijn prijsklasse heb ik toch voor deze gekozen, vanwege de levering (grote beurt, APK, schoonmaken), een jaar gratis pechhulp en de service. Als leek ben je toch afhankelijk van een betrouwbare handelaar. Ik rijd nu een week in deze auto. Hij rijdt als een zonnetje. Goede keus, zowel qua auto als qua autobedrijf!
APK keurig. Na de wettelijke keurig kreeg ik een telefoontje van Michael hij had de auto een UPDATE gegeven ,mij werd verteld welke onderdelen een punt van aandacht nodig hadden die voor de toekomst grote gevolgen zouden kunnen hebben Heb zijn raad opgevolgd . Heb nu het gevoel dat de auto een Total RESET heeft gehad voor mij een veilige manier van auto rijden. Had zelf een probleem Mijn verlichting ,de auto is van 2006 en vroeg mij af of deze verbeterd kon worden Na persoonlijke inspectie van Wout van de koplampen kreeg het advies nieuwe lampen ,dus nu heeft de auto verlichting van deze tijd. Wat mij persoonlijk betreft , breng ik mijn auto voor onderhoud in de toekomst naar Garage Wout van Kuilenburg en zijn team. Wil. 1943.
schadeherstel + voorruit vervangen
vertrouwelijk, gastvrij, klantvriendelijk, deskundig, er is een prettige klik wederzijds en de service staat hoog in het vaandel bij dit garage bedrijf!!
prettig en goed
met een schroef in mijn wiel, kon ik meteen terecht en 5 minuten later was ik weer op pad!
Kijk naar de punten van de 6 volgende vragen.