zeer vriendelijk en correct
Ik heb alleen maar lof voor autobedrijf van Kuilenburg. Uitstekende service, goeie afspraken, zeer attent naar klant toe. Vriendelijk en zerr aardig personeel, altijd bereid te helpen!
Mijn auto is hier nu twee keer geweest voor onderhoud. 1 Keer voor een grote onderhoudsbeurt met veel op te lossen gebreken en onlangs voor een lastig te regelen APK omdat ik in het buitenland was. Ik word steeds weer aangenaam verrast door dit bedrijf! Meedenken, flexibel, vriendelijk en betaalbaar. Daar kunnen een hoop autobedrijven nog iets van leren!
Op zaterdagochtend stond Van Kuilenburg direct klaar om te zorgen dat ik weer op weg kon op een veilige en betrouwbare manier.
Prima bedrijf, laat je niet in de kou staan... Aanrader
Prima bedrijf, deskundig personeel, flexibel en doen wat ze beloven.
uitstekend
Erg goede ervaring met de garage. Je wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen en ze houden zich aan de afspraken.
Mijn ervaringen zijn goed Vooral de receptie doet het goed Want dit is het plaatje van het bedrijf
Vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Duidelijke communicatie. Doen echt hun best om je mobiel te houden!
Vriendelijk, klantgericht! Goede kwaliteit werk
goede service, klantvriendelijk personeel zowel in de receptie als in de werkplaats, oplossingsgericht. Ik sta nooit voor verassingen door duidelijke communicatie :-)
\'s Ochtends kwam ik erachter dat een andere auto tegen mijn geparkeerde auto was aangereden. De houder van de kentekenplaat was gebroken en de plaat lag los op de grond. Met het kenteken achter de voorruit ben ik naar mijn werk gereden. Onderweg even gebeld met Van Kuilenburg. Mijn vraag was of ik na het werk even kon langsrijden voor een nieuwe kentekenplaathouder. Het antwoord van Van Kuilenberg was fantastisch: binnen 2 uur hebben ze, terwijl ik aan het werk was, in de parkeergarage op mijn werk de houder vervangen.
Positief contact, snelle reactie, concrete en vriendelijke communicatie en een snelle en goede levering. Voor een eerste ervaring ronduit top.
Helemaal top!