Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij dit bedrijf. Uiteraard tot volle tevredenheid.
Ik ben zeer te spreken over deze autobedrijf. Normaal ga ik naar de originele dealer voor onderhoud maar omdat ik vlakbij deze autobedrijf bent gaan wonen en ook omdat ik veel goede reactie\'s heb gelezen over Van Kuilenburg ben ik bij dit bedrijf uitgekomen. En van Van Kuilenburg doet niet onder dan de originele dealer. Ook het personeel is erg aardig en denkt ook met je mee en ook de communicatie is goed alles wordt goed uitgelegd en besproken. Ik raad dit bedrijf zeker aan in mijn omgeving.
Heb BMW 525d sedan, model E39 hier in onderhoud. Het onderhoud wordt beter gedaan dan bij de dealer, tegen een gunstiger prijs. Onderdelen van Bosch of rechtstreeks van BMW Hans Severs. Zeer aan te bevelen.
Klantvriendelijk, kwaliteit en een erg goede service
Ben reeds klant bij Garage Kuilenburg sinds juni 2008. Tot volle tevredenheid. Heb inmiddels ook andere mensen getipt over deze garage. Correcte houding en hartelijke benadering van alle medewerkers.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. De lekke autoband werd niet vervangen maar gerepareerd. Men had ook kunnen zeggen dat de band vernieuwd moest worden. De kosten werden hier door beperkt. Chapeau.
Normaalgesproken ga ik naar een andere Bosch garage. Met het defect aan mijn auto was het echter niet verantwoord om naar mijn eigen garage te rijden. Door mijn garage werd Van Kuilenburg aangeraden. Ik heb hen meteen gebeld en dezelfde dag (een zaterdag!) hebben ze het defect verholpen. Topservice!
uitstekende ervaring
prima, fantastisch bedrijf. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan boven in hun vaandel!
Snel en goed geholpen
Uitstekende service en vriendelijke benadering van klant. Is niet de goedkoopste, maar wel vakkundig. Is zeer ( misschien een beetje te) alert op preventief onderhoud. Nette en betrokken medewerkers
Zeer klantgericht, meedenkend met klant, ter zake kundige adviezen.
Prima service en betrouwbaar. Bij onderhoud/apk is er altijd telefonisch overleg over wat uitgevoerd MOET worden/wat kan wachten en je krijgt een voorlopig kostenoverzicht. Onverwachts een storing, dan kun je direct terecht. (lekkere koffie!!)
prima. huren auto\'s onderhoud sinds 4 ? jaar