Wij zijn hier nu al meerdere keren geweest voor onderhoud en zijn zeer te spreken over autobedrijf van Kuilenburg.
goede en snelle service
Er wordt met de klant meegedacht over de evt. reparaties die verricht moeten worden. Geen onnodige onkosten.
Wederom zeer goed / snel en vakkundig geholpen.
Goede ervaring. Snelle service.
Ik heb bij Van Kuilenburg een nieuwe auto aangeschaft. Het gehele traject is vlekkeloos verlopen. Van de eerste keer dat ik de showroom in stapte, tot het moment van aflevering. Dit alles met alles met veel oog en respect voor mij als klant. Afspraak is afspraak, geen verrassingen. Ik niet anders zeggen als, top. Ik kom hier zeker terug en kan het zeer zeker aanbevelen.
Heel prettige, flexibele en resultaatgerichte garage. Transparant en meedenkende medewerkers. Aanrader!
Ook bij de aanschaf van nieuwe auto kun je bij Autobedrijf Van Kuilenburg prima terecht,evenals dat bij onderhoud en en reparaties het geval is.
Klantgericht: persoonlijke aandacht en meedenkend.
Niets dan lof. Geweldig bedrijf. We werden vriendelijk geholpen. De vraagvan ons was of de auto iets eerder afgeleverd kon worden en ze hebben alles in het werk gesteld om dit te regelen. Super. Te ver om vaste klant te worden anders hadden we dit zeker gedaan.
Altijd vriendelijk, en persoonlijk! En de persoonlijke noot maakt het voor mij een enorme meerwaarde om bij hen als klant te zijn! En technisch ben ik een leek en heb ik het volste vertrouwen in hun vakkundigheid!
Prima service en ze proberen je zoveel mogelijk te helpen. Alleen maar goede ervaringen.
Transparant, klantvriendelijk
Perfect geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto
Ze kennen mij en de twee auto\'s. En daarbij ook nog wat er recent met de auto\'s is gebeurd. Dat geeft een welkom, persoonlijk en vertrouwd gevoel.
Vakkundig en geduldig personeel, goede service.