Mijn ervaring is deels heel positief; goede communicatie, klantvriendelijke etc. Anderzijds heb ik het gevoel meer kosten te maken dan nodig, in verhouding tot de (oude) auto die ik heb. Dit o.a. omdat mij vorig jaar geadviseerd was e.e.a. te vervangen wat ik slechts deels heb gedaan. Waarna de delen die ik nu nog steeds niet heb vervangen nóg een jaar mee lijken te kunnen. Ik heb het gevoel dat een advies beter op de auto afgestemd kan worden om onnodige kosten te voorkomen.
Perfect klantvriendelijk, meedenkend top service
Goede service, accuraat en snel, afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht.
Zeer vriendelijk personeel, dat vooraf duidelijk communiceert over de werkzaamheden en kosten. Bovendien was de auto weer snel klaar, top!
Altijd weer een goede ervaring - komen afspraken na, geen verrassingen, en ook nog eens gezellig.
alles top geregeld
We hebben al jaren een goede verstandhouding met dit bedrijf. Ze kennen ons en onze wensen en spelen daar erg goed op in. We worden altijd keurig geholpen en onze vragen worden duidelijk beantwoord.
Hele prettige en vriendelijke benadering waarbij de tijd wordt genomen om goed af te stemmen. Heel servicegericht.
Als de auto gerepareerd is ga ik altijd met een goed gevoel de weg weer op Groetjes kees spoelstra
zeer klantvriendelijk en meedenkend