Prima bedrijf, ter zake kundig en met zeer vriendelijke mensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Service is uitstekend. De klant is nog echt koning is. Beter dan bij de grote bedrijven die ik heb leren kennen voor mijn lease-auto\'s.
Eerlijke informatie bij aankoop auto. Je weet wat je wel en wat je niet krijgt, word van tevoren duidelijk aan gegeven. Ook wel mooi de Bosch Car service, soort Wegenwacht regeling. En dit bij een 12 jaar jonge auto zelfs. Wouter is een relaxte gast om zaken mee te doen,gewoon open minded.
Servicegericht ten top!!!
Onze ervaringen zijn altijd goed, we zijn heel erg tevreden over de service die we krijgen en de klantvriendelijkheid.
vriendelijk, to the point en snel
Z eer klantvriendelijk en top service! !!!!!!!
Klantvriendelijk en staan altijd klaar.
Prettig bedrijf.Uitstekende service.Vriendelijke en attente medewerkers.
Mijn man en ik zijn zeer tevreden over het bedrijf en ook de manier waarop wij worden geïnformeerd over de eventuele kosten.
Goede, deskundige garage
Prima service, kwaliteitsgericht en rekening houdend met de wensen van de klant. Altijd een hartelijke ontvangst.