Bedrijfsleider Wouter is erg klantgericht en neemt al de tijd voor de klant. Hij is helder in de voorwaarden en afspraken. Hij houdt zich aan afspraken. Ik kwam voor de aanschaf van een Renault Kangoo uit 2000. Het aangeschafte voertuig stond klaar voor vertrek en de boekjes en zomerbanden lagen in het voertuig. Ik kreeg te horen dat het voertuig al sinds 2009 in onderhoud was bij het bedrijf. Bij de proefrit kwamen geen bijzonderheden naar boven, echter de volgende dag bleek thuis dat het voertuig bij koude motor slecht liep. Hij slaat af bij lage toeren. Vermoedelijk de krukassensor of een ander elektronisch probleem. Ik had verwacht dat dit euvel wel bekend zou zijn bij het bedrijf wat het voertuig al jaren in onderhoud heeft. Ik had echter geen garantie op het voertuig.
Beste Simon, Bedankt voor je reactie. Jammer om te lezen dat je on s niet aanbeveelt. Wij hebben getracht zo transparant mogelijk te zijn, je alle historie doorgegeven, aanbod gedaan om de wagen door derden na te laten kijken, om op deze wijze zo veel mogelijk info te kunnen geven om tot een juist aankoopbesluit te kunnen komen. Ook heb je proefgereden waarna je nog aangaf dat de motor zo lekker rustig liep. Wij waren niet op de hoogte van het afslaan van de motor, dit had anders tijdens de proefrit naar voren gekomen. Ook zouden wij niet het risico willen lopen om daardoor een auto niet te verkopen. Wij verkopen namelijk liever een auto niet dan dat de klant ontevreden raakt. Zoals je reeds schreef zijn wij onze afspraken keurig nagekomen, als je ons had gebeld met de mededeling dat de Kangoo afsloeg hadden wij daar zeker een oplossing voor gevonden, helaas moeten wij dit vernemen via de review. Alsnog bij deze het aanbod om langs te komen zodat wij naar het afslaan kunnen kijken. Hartelijke groet, Wouter van Kuilenburg
Zeer tevreden over de afhandeling van de ruitschade. Verder was de omgang goed, ik voelde mij begrepen. lief en leed gedeeld. Het voelt als eigen.
Goede service. Vriendelijk en begripvol in contact. Als er iets onverwachts met mijn auto is en ik ga spontaan langs kijken ze altijd of er iets mis is. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en geinformeerd. Bij de onderhoudsbeurten bellen ze altijd om te zeggen wat er gedaan gaat worden en wat de kosten zijn.
Goede service, zoals gewoonlijk.
Zeer klantgericht, flexibel in afspraken en klantvriendelijk. Een bedrijf die wekt vertrouwen. Gratis bruikbare adviezen en motoranalyse gekregen waardoor de prijs niet te beoordelen is - wel de kwaliteit: prima
Over het algemeen heel goed. Goed bereikbaar, nemen de tijd voor probleemverkenning, servicegericht.
Werd uitstekend van te voren verteld wat de onkosten zouden worden. Zeer goede ontvangst. Auto werd keurig netjes en op de afgesproken tijd weer afgeleverd.
Prima bedrijf met heel veel vriendelijkheid en deskundigheid