heel goed. Aangenaam om langs te komen!
Goede service, zeer klantvriendelijk en snel in afhandeling. Aldus een toptent!
Uitstekend. Kuilenburg is goed op de hoogte van het (service)verleden van mijn auto. Plezierige service, kan snel terecht en men is heel oplossingsgericht!
Altijd met kundigheid en vriendelijkheid ontvangen
Bandenwisseldag! Met springkussen, erwtensoep, poffertjes en een hartelijk woord!
Dit bedrijf is echt klantvriendelijk, ik vind het een erg fijn communicerende firma. als ik er helaas heen moet doe ik dat graag omdat ze je altijd gezellig ontvangen.
Vriendelijk en behulpzaam team/personeel. Directeur is vriendelijk geweest ten aanzien van mijn bejaarde ouders, die een aantal jaren geleden een occasion kwamen bekijken (en hebben gekocht)en als dank voor die vriendelijke behandeling, heb ik toen besloten om mijzelf ook als klant aan te melden. Inmiddels heb ik drie maal een auto bij van Kuilenburg aangeschaft en in onderhoud gegeven. Ik ben tot op heden zeer tevreden met en over dit autobedrijf en kan het een ieder van harte aanbevelen!
Goede ervaring Voor de receptioniste een grote pluim ,blijf zo door gaan
Erg tevreden over de service, uitleg en meedenken in mogelijkheden. Erg klantgericht. We komen niet voor niks elke keer terug.
Goed en perfecte service zelf \'savonds kan je bellen :-)