Super klantvriendelijk en uitstekende service. Bovendien nog leuke, gezellige eigenaar ook....
Omdat wij een gehandicapte dochter hebben die rolstoelgebonden is moesten wij op zoek naar een aangepaste bus. Autobedrijf van Kuilenurg heeft ons daarin geadviseerd. Omdat we eerst op zoek wilden naar een tweede hands bus heeft het traject ongeveer een jaar geduurd. Voor elk wissewasje konden we bellen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een nieuwe bus die we hebben laten aanpassen. Alles is tot in de puntjes goed geregeld en verzorgd. Top!!!
De ervaringen die wij met dit bedrijf hebben zijn uitstekend,of je nu voor advies danwel reperatie of voor een andere auto komt het maakt niet uit. Jij als klant voelt dat er naar je geluisterd en voor je gewerkt wordt geweldig.
Prima bedrijf, koop er al jaren mijn auto\'s. Zowel zakelijk als privé. Je kan er altijd terecht en de medewerkers zijn uitermate behulpzaam en vriendelijk.
Prettig bedrijf waar de medewerkers altijd klaar staan voor deskundige uitleg en hier ook de tijd voor nemen.
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en kwalitatieve service, met name de dames achter de receptie waren zeer behulpzaam en hebben mij van goed advies voorzien.
De kosten van een oudere auto gaan omhoog maar ik krijg goede adviezen en wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens de APK en/of onderhoud. Vriendelijk en spontane bediening
altijd goed
Ik ben al vele jaren klant van dit deskundige en klantvriendelijke familiebedrijf.
Voor mij is Kuilenburg een prima bedrijf. Ze bieden altijd de beste service, en de medewerkers zijn altijd behulpzaam en sympathiek, staan altijd voor je klaar.
onze ervaringen worden als zeer positief ervaringen. Een bedrijf wat groot is door deskundigheid en service met een persoonlijk tintje!
Service is altijd goed, houden goed rekening met leeftijd auto en kosten. Zeer vriendelijk personeel! Door onafhankelijkheid van dealerschap is klantenbinding voor zowel de klant als het bedrijf goed mogelijk en daar werken ze hard aan.