Super bedrijf met super service

Zeer attent en goed gezond bedrijf. Denken met je mee in alles wat er ook is met je auto. Werken alleen maar vak mensen die weten wat ze doen. Reparatie aan mijn auto binnen 1 a 2 dagen verholpen ligt er beetje aan wat er mis is met je auto. Niks anders dan lovende woorden voor hun.

prima service

Goed advies en goede service

Inzichtelijk en klantvriendelijk

Vakmensen

Stabiel

Aardig

de leukste en fijnste garage!!!!!

snelle service en geweldig geholpen

Supersnel geholpen

Vriendelijk en deskundig

Fijn bedrijf

Je wordt door vakman te wordt gestaan en dat geeft een goed gevoel

Perfecte verzorging van mijn auto

Afspraken kloppen, technisch prima, prettige communicatie.

Uitstekend geholpen

Kan niet beter

Gelijk geholpen, vriendelijk personeel etc

Fantastische service!

Mijn auto maakte een raar geluid en ik wilde na de kerst nog naar het buitenland, maar durfde het zo niet aan. Toen ik woensdag voor kerst belde, wat het (natuurlijk) de laatste dagen voor het weekend nog hartstikke druk. Ik dacht dat het niet zou gaan lukken, maar doordat ik een leenauto kreeg aangeboden kon de auto alsnog naar de garage. Ondanks de drukte werd het euvel snel gevonden. Ik kreeg dezelfde dag rond 16:00u alweer een telefoontje dat de auto klaarstond! Nu rijd ik weer met vertrouwen rond ;-).

Service- en klantgericht

Eerlijk, duidelijk en te vertrouwen. Ze denken mee en leveren goede kwaliteit!

heel geduldig kreeg ik uitleg ivm een motorstoring en is goed opgelost

Ondanks de drukte in december hebben ze me meerdere keren uitleg gegeven i.v.m. een motorstoring en vragen die ik erover had; dit alles hielp mij in de wachttijd voor het bestelde onderdeel binnen kwam. Ik ben daar erg dankbaar voor, omdat ik daardoor nog verder kon in de wachttijd tot het definitief opgelost kon worden.

Een hele fijne, deskundige en klantvriendelijke garage, aanrader!

Ik ben al járen bij deze garage en in al die tijd hebben Wout en zijn team een hoog niveau van professionaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid getoond. Ga zo door....

Een fijn bedrijf!

Ze denken met je mee en zijn duidelijk in de uitleg.

Uitstekende service, vakkundig en bijzonder vriendelijk personeel

Zoals altijd werd ik weer snel, goed en vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel en dat geldt voor de hele crew.

snelle goede en prettige service

snelle, goede , prettige service Lekker zo doorgaan!

PERFECTE SERVICE

AFSPRAAK GEMAAKT VOOR KLEINE BEURT , MAAR DE TANKDOP GING NIET MEER OPEN . ONDANKS DE DRUKTE DE TANKDOP VERVANGEN. Klasse Buck je bent een topper.

Altijd attent en vriendelijk

Geen moeite teveel, denken goed mee, optimaal klantgevoel

Prettige ontvangst

Blijft uitstekende service verlenen

In mijn ogen een zeer goede communicatie en samenwerking door de monteurs en leidinggevenden voor het juiste onderhoud bij elke auto.

Leuk bedrijf en goede service.

Gewoon leuk en goed bedrijf met vakmensen

Weet waar je aan toe bent.

Auto voor APK en kleine beurt gebracht. Ik werd 's ochtends netjes opgebeld met wat er moest gebeuren. Zo wordt je niet verrast met onvoorziene zaken. Ook werd de prijs van het alles verteld. Aan het einde van de dag stond de auto netjes met een nieuwe APK en gepleegd onderhoud gewassen en gezogen klaar om mee te nemen. Al jaren dezelfde service en kwaliteit, gewoon top.

Vriendelijk personeel en service-gericht

Accuraat en altijd en oplossing voorhanden, service-gericht en het personeel is uiterst bekwaam . Door de jaren heen een adres waar de auto liefhebber niet omheen kan. Dus voor mij een aanrader voor elke Autobezitter met wat voor merk of type auto ook. Zowel als verkoop en onderhoud een aanrader voor veel automobilisten in Utrecht en de regio.

Vertrouwd en deskundig

Voor al mijn vragen, soms in mijn ogen belangrijk!,,,,! Is altijd aandacht. Houden zo. Vertrouwen is een groot goed.

Nigerdreef 349

3564EG Utrecht