4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk bedrijf je krijg de tijd om je keuze te maken en niets is te veel voor deze mensen Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

betrouwbare service klantgericht en eerlijkheid,ben hartstikke blij na zoveel jaar van alle andere oplichters! Heb een auto gekocht uitstekend! Bedankt autokooy!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al 9 jaar zeer tevreden klant van Autobedrijf Kooy. Kan niks anders zeggen dan dat het een top garage is met veel ervaring, klantvriendelijk en altijd behulpzaam wanneer je vragen hebt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eindelijk een garage waar ze verstand van auto,s hebben. Leaae auto in het verleden altijd bij de erkende dealers gebracht.Dit keer eens universeel geprobeerd en hoe.Perfecte uitleg van de verrichte werkzaamheden,en een compleet schone auto weer netjes op mijn werk afgeleverd binnen de tijd,hoefde dus niet bij die vervelende balie,s van de dealer te wachten om 5 uur,en kon zo fijn op tijd weer naar huis. Ook hoefde ik de auto niet op mijn vrije zaterdag door de wasstraat heen te doen.Nogmaals firma kooy top service en tot de volgende beurt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service, vriendelijk, niets is teveel.

Rijksstraatweg 32 F

3545 NA De meern