Zeer slecht geholpen en een teleurstellende aankoop

Aanvankelijk waren wij heel blij met de koop, maar zeer ontevreden met de afhandeling. Hetgeen ons als extra optie was toegezegd (parkeersensoren origineel rondom) werd niet naar tevredenheid afgeleverd namelijk alleen achter en imitatie parkeersensoren, zeer teleurstellend! Na meerdere pogingen te hebben gedaan hier met Autobedrijf Kooy uit te komen, is er nagelaten om tot een gepaste oplossing te komen. Ik heb hard gespaard voor mijn geld om hier een mooie haast nieuwe auto van te kopen, dan is het extra teleurstellend als een autobedrij als autobedrijf Kooy dit nalaat, en je vooraf valse verwachtingen geeft en dit uiteindelijk niet nakomt. Daarnaast gaat het om een dure auto, waar nu dus imitatie parkeersensoren in geplaatst zijn, en dit het voor mij niet meer mogelijk maakt er nu als nog originele in te plaatsen. Zeer spijtig!!! Ik zou het daarom dan ook afraden hier een auto te kopen.

Goede service, goede auto!

Gebeld voor een afspraak, volgende dag vriendelijk ontvangst en de koffie stond klaar! Auto zag er super netjes uit, onderhouds boekjes aanwezig en frisse auto. aardige eigenaar en aardige medewerkers! Onderhandelbaar en betrouwbaar! En met een mooie volkswagen polo het pand verlaten! Kortom zeker een aanrader.

Goed gevoel

In januari van dit jaar vonden we bij auto Kooy onze VW Touran. Afspraak gemaakt om te komen kijken. Week later stond auto (bijna) klaar en hebben we proefrit gemaakt. Helemaal tevreden dus in onderhandeling. We keamen er vrij snel uit dus tot koop overgegaan. Eer een week later auto opgehaald en na goede uitleg met een goed gevoel vertrokken. U hebben we dat goede gevoel nog steeds en zijn zeer tevreden over onze Touran. Wat ons betreft dus een aan te bevelen adres.

Vriendelijke autobedrijf!

Een hele fijne auto gekocht bij Kooy. Prima service!

Prettige mensen en topservice!

Ooit mijn eerste autootje hier gekocht en kwamen nu na jaren terug voor een auto voor grotere afstanden. Prettig geholpen. Er ontbrak een rolhoes bij aanschaf..keurig nageleverd. Ook toen bleek dat er toch iets kapot aan was. Meteen netjes opgelost en meteen een euvel opgelost aan de auto. Namen zij de kosten voor rekening! Erg tevreden . Mijn dochter wil haar eerste autootje hier ook kopen zegt ze! Nog even wachten maar we komen zeker terug! In ieder geval voor onderhoud van onze auto!

Een betrouwbaar bedrijf waar je zeker een auto kan kopen

Keurig netjes geholpen, nemen alle tijd, nette prijzen, bij de volgende aanschaf D.V hoop ik bij dit bedrijf weer te slagen

Goede prijzen, ook bij inruil. Goeie kwaliteit auto's Maar vooral de service is uitmuntend! Werden met koffie opgewacht, auto was gereserveerd voor ons en stond netjes klaar. Toch in alle rust eerst verder kunnen kijken en proefrit gemaakt. Gebracht aan huis (86 km verder), nieuwe matten, extra bandenset, nieuwe apk, enz Trekhaak was bij hun niet mogelijk binnen afgesproken levertermijn maar mochten zelf in de buurt laten plaatsen en kregen netjes het bedrag terug gestort! Komen beloftes en afpraken heel netjes na!

Klantvriendelijk en uitstekende service

17 maart j.l. Renault Megane Scenic gekocht voor een leuke prijs en ook nog een mooie prijs teruggekregen voor mijn inruilauto. Service uitstekend en goede afspraken gemaakt. Door misverstand,was echter tank niet afgevuld,kan gebeuren door de drukte. Echter,andere dag melding van gemaakt via mail.Kreeg binnen 15 min. reactie terug met het verzoek zelf de tank vol te gooien en het bedrag te declareren via tikkie. Na dit gedaan te hebben,werd binnen enkele minuten het bedrag op mijn bankrekening gestort. Hoop nog lang van mijn auto plezier te hebben en als ik ooit weer voor een andere auto kies,zien zij mij zeker weer terug.

Goed bedrijf kwalitatieve goede autos meedenkend personeel

Ik ben hier goed geholpen met het aanschaffen van een andere auto een lexus ct200h heb een leuk bedrag terug gekregen voor mijn oude auto het personeel was vriendelijk koffie was goed Er was na eeen paar dagen nog wat kleine Dingetjes maar dat hebben ze professioneel opgelost een aanrader voor andere die een auto zoeken

Klantvriendelijk en veel keuze

Ik heb hier reeds een tweedehands auto gekocht en mijn eigen erop ingeruild, heel vriendelijk personeel met vakkennis! Ik werd goed geholpen en heb een faire prijs voor mijn auto gekregen! Dit autobedrijf is zeker een aanrader!

In december Seat Leon gekocht bij vd kooy netjes afgeleverd alleen moet ik nog een afspraak maken omdat de lichten een beetje vocht trekken verder een top auto! Ben nog benieuwd na een jaar voor de tweede beurt en keuring die ik nog te goed heb verder geen klachten tot nu toe kom graag weer terug bij hun👍🏼

Zonder gezeur een gebruikte auto kopen!

Suzuki Swift van 2005 gekocht. Proefrit gemaakt en wat aandachtspunten genoteerd. Allemaal verholpen voor de koop. 6 maanden Bovag garantie. Na 3 maanden wat kleine gebreken. Zonder problemen opgelost. Bij het ophalen gaf de koppeling spontaan de geest. Maar geen probleem voor de mannen van Auto Kooy. Gewoon een nieuwe koppeling erin. Dat is lekker veilig een gebruikte auto kopen. Top ;-)

Goed bedrijf die hun afspraken nakomen

Na een mooie zwarte bmw 116i te hebben gekocht liep hij na een dag niet echt lekker Bedrijf gebeld en kon de volgende dag al terecht en de heer de Kooy gaf meteen opdracht aan zijn monteur om dit op te lossen wat ook prima is gedaan na een kleine reparatie en de bmw rijd nu echt goed Wij zijn er blij mee met de service die dit bedrijf geeft en hopen op veel rijplezier zonder problemen Ook met dank aan de hr de Kooy en zijn monteur Hassan

Hart van goud, klantvriendelijke service

Incident gebeurde op de parking waardoor garage Kooy professioneel te werk ging en begrip vol was. Robert ik bedank jou enorm voor je klantvriendelijkheid en vooral de steun die jij mij verleende op het moment 🙏🏽❤️

Goede service en eerlijk bedrijf

Bij binnenkomst een vriendelijke behandeling en wat gelijk opviel was dat alle auto's er tip top bij stonden. De auto die ik er kocht werd standaard met een beurtje opgeleverd zonder extra kosten en er zat een NAP pas bij. Mijn auto inruilen was ook geen probleem en van te voren al via de mail een prijs afspraak gemaakt. Super blij met de Golf 7 variant die ik bij hun gekocht heb. Kortom een eerlijk en mooi bedrijf .

Prima ervaring

Robert Kooy heeft ons voortreffelijk geholpen bij de bemiddeling voor het kopen van onze nieuwe occasion. Deskundig, vriendelijk, hoffelijk en het heeft ons nog aardig wat bespaard ook! Zeer aanbevolen!

goed geregeld

heb bij dit bedrijf 1 Suzuki swift gekocht na wat plooitjes die uit eindelijk zijn glad gestreken door heer van de kooy en medewerkers , ,kan ik nu zeggen het is super goed gekomen dank jullie wel en bij n nieuwe aankoop van n andere auto rij ik zeker langs om n blik te werpen in het aanbod van occasions bij jullie En de automonteur die voor jullie werkt dat is n klasse monteur nogmaals dank groet uit Zandvoort Ruud

Top service - fijne Audi A3 gekocht!

Van de zomer hebben we een mooie Audi A3 gevonden bij autobedrijf Kooy en daarbij een goede prijs overeengekomen voor de inruil van onze oude A3. Alle afspraken zijn ze goed nagekomen en wat kleinere dingetjes aan de auto werden goed en snel verholpen - alles onder garantie en met inzet van een leenauto. Na onze vakantie bleek de automaat niet helemaal lekker te werken en is de auto terug geweest voor reparatie. Ook deze moeilijke reparatie is zonder discussie onder garantie en weer met een leenauto naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Nu hebben we een heerlijke en mooie A3 waar we alweer veel plezier aan hebben beleefd. Mede door de goede service van autobedrijf Kooy. Beslist een aanrader en zou zo weer een auto bij hen kopen.

Uitstekende service

2 weken geleden heb ik hier een VW Up gekocht. Zonder garantie en de meeneemprijs. Zelfs over de prijs kon nog onderhandeld worden. Binnen een uur had ik een nieuwe auto. Snelheid een 10, communicatie een 10.

Super vriendelijk

Super vriendelijk en goede service. We zijn meer dan tevreden en geloof me wij hebben binnen nog geen half uur een auto gekozen.

Altijd snel geholpen

In het voorjaar mijn nieuwe auto gekocht bij Kooy en nog steeds erg blij mee! Voor een kleine reparatie kon ik snel terecht en kreeg ik een nette leenauto mee. Goede en vriendelijke service.

Wat een top service wereld bedrijf !

Vandaag stond de afspraak zandstralen en poedercoaten op het programma , invb een beschadigde velg , en wat ik met meneer van de kooy afgesproken had , dat hij dit kosteloos op ging lossen voor mijn , en had een probleem met de airco die ik niet koud vond . Meneer van de kooy had het zo geregeld dat hij vandaag ik maar een paar uurtjes hoefde te wachten voor mijn supper auto weer mee te nemen naar huis , wielen zo mooi gespoten en mijn airco laten vullen en mijn reserven sleutel laten in lezen .echt een warm onthaal en super gastvrij , mijn volgen de auto gaat daar echt weer vandaan komen ooit de volgende Keer , en zou hun echt aanraden bij iedereen ...

zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken

voor de eerste keer bij de firma. Wat een goede service en kennis. Absoluut voor herhaling vatbaar en zeggen dit ook absoluut voort

Heel deskundig en behulpzaam!

Begin dit jaar hebben wij een hele mooie Peugeot gekocht bij autobedrijf Kooy. Helaas hadden wij meermaals mankementen aan de auto van allerlei soort (vervelend voor ons, maar ook voor de mensen van autobedrijf Kooy die natuurlijk liefst een perfect rijdende auto verkopen). Alle keren zijn wij zeer vriendelijk te woord gestaan, konden wij de auto snel brengen, kregen we een leenauto mee en werden de mankementen kundig opgelost. Inmiddels geeft de auto geen problemen meer. Wij hopen nog jaren van onze Peugeot te kunnen genieten en willen de mensen van autobedrijf Kooy hartelijk danken voor de goede service.

Net&Goed garage!

Goed!