5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk zaken doen en een occasion gekocht met een duidelijk en compleet verleden.Wat fijn dat dit nog bestaat in occasionland.Ik raad iedereen aan eens een kijkje te gaan nemen bij dit bedrijf waar je je zelf echt nog als koning klant voelt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede service en klantvriendelijk. Reparatie bleek een kleinigheidje te zijn en zo reed mijn auto als een zonnetje de deur weer uit zonder onnodige kosten.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al bij binnenkomst een goed gevoel. Medewerkers die allen heel relaxed zijn en niet meteen naar je toestormen om te verkopen. Sterker nog, ze zijn nog even vriendelijk tegen je als je niet tot een koop over zou gaan. Ik heb bewust gewacht om een beoordeling te schrijven om te kijken of het op langere termijn nog steeds aan mijn verwachting zou voldoen. We hebben onlangs een SEAT Altea XL bij dit bedrijf gekocht en zijn er erg blij mee. Vervelend voor ons was wel dat er wat mankementen waren. Deze zijn keurig opgelost en vielen binnen de BOVAG garantie. Heb netjes een leenauto mee gekregen. Kort samengevat, vriendelijk en relaxte personeel die met je mee denken. Service is uitmuntend en de sfeer is goed. Altijd net iets meer doen voor de klant. Mocht je een auto willen kopen dan is dit bedrijf zeker de moeite waard om binnen te lopen. Een zeer tevreden klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn droom auto subaru impreza gevonden bij autobedrijf kooy en zeer vriendelijke mensen. Een aanrader !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne service en ook fijne mensen om mee aan de tafel te zitten. Goede en oprechte adviezen gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super garage! Fijne, snelle service en altijd een leenauto mee. Vriendelijke, meedenkende heren die altijd klaar staan voor ongemakken met de auto. Ik heb onze occasion daar met tevredenheid gekocht en wil deze daar ook graag in onderhoud houden. Eindelijk een garage die ik vertrouw en waar ik niet het gevoel krijg dat ze me oplichten. Het enige nadeel (voor mij) is dat ze in Utrecht zitten.. ik had graag zo\'n garage in Amsterdam gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier mijn eerste auto (Ford Ka) gekocht. Vriendelijk geholpen, Kosten nog moeite werden gespaard bij het verhelpen van enkele mankementen. Echt Super! Auto rijdt heerlijk. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze eerste auto bij hen gekocht en zeer tevreden! Fijne auto, en gaven goed en realistisch advies, zowel bij aanschaf als bij APK. Ook als er iets mee is, dan kunnen we bij ze terecht. Goed bereikbaar, goeie service, betrouwbaar.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

onlangs mijn auto ingeruild op een gebruikte auto. dit auto bedrijf is een bedrijf waar ze de gemaakte afspraken nakomen, en klantvriendelijk geholpen. zeker een bedrijf waar ik terug zal gaan voor mijn volgende auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede eerste ervaring met dit bedrijf! Uitstekende service en klantvriendelijk geholpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag goed geholpen! Goede en vriendelijke service!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

7 jaar geleden een gebruikte auto bij hun gekocht goed geholpen en een goede service. Een paar mankementen bij de auto werden keurig verholpen. Nu dus een andere gekocht bij de gebroeders Kooij perfect afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Gekozen om hun service en klantvriendelijkheid en dat maken ze helemaal waar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was ons eerste contact met dit bedrijf en hebben dit als zeer positief ervaren. We werden heel vriendelijk geholpen en hebben hier onze nieuwe auto gekocht. De auto werd perfect schoongemaakt, gepoetst en voorzien van een onderhoudsbeurt en nieuwe apk. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en zullen zeker nog een keer gaan kijken als we weer een andere auto nodig hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vier maanden geleden heb ik bij Autobedrijf Kooy een gebruikte Ford Focus gekocht. De koop verliep erg plezierig en de prijs/kwaliteit-verhouding leek me goed tot erg goed. Kleine mankementen zijn binnen de Bovag-garantie naar mijn volle tevredenheid verlopen. Mijn indruk is dat de mensen van Kooy hart voor de zaak en hart voor de klant hebben. Ik kom er met plezier, ben erg blij met de auto en voel me gezien, als klant en als mens.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en erg behulpzaam bedrijf. Heel prettig geholpen en er werd de tijd voor ons genomen. Absolute aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben recent een VW tiguan aangekocht. Voordat we gingen kijken hebben we de deal telefonische afgehandeld. Wel met de voorwaarden dat de auto in de staat zou zijn zoals omschreven. De informatie was helder en het klopte met wat we aantroffen. We hadden geen twijfel en hebben de auto gekocht. Sinds twee weken in bezit en uiterst tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

10 jaar geleden hier een auto gekocht en naar tevredenheid mee gereden. Dus toen het tijd werd voor een andere heb ik geen moment geaarzeld en ben hier weer naartoe gegaan. Ze hebben een ruime keus en ik heb weer een prima occasion. Vriendelijke mensen, prima bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht, tot zeer slecht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In april een gebruikte auto gekocht, die naar mate ik hem reed toch steeds wat mankementen had. Maar elke keer ben ik enorm goed geholpen en is er alles aan gedaan om mijn auto goed te laten rijden. Helaas bleven de problemen zich voordoen. Toen hebben we in overleg voor een andere auto gekeken en dat is ook gelukt! Enorm blij dat dit op deze manier is opgelost en kan niet meer dan goeds over deze garage zeggen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

op zoek naar een diesel kwam ik bij Auto Kooij; ik werd serieus genomen, goed geadviseerd en de auto waar ik voor kwam, kon ik bekijken. In het geheel genomen staan de auto\'s er keurig netjes bij en valt er over de prijs en inruil goed te praten. Bij aflevering was de auto netjes gewassen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een jaar geleden een twingo gekocht. Historie van auto klopte, duidelijk zaken doen en geen poespas. Nu na een jaar hebben we nog veel plezier van de auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begin deze maand een gebruikte auto gekocht, werd voor aflevering nog helemaal nagekeken! Voor de tweede keer hier een auto gekocht, heel fijn bedrijf en meedenkende mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een paar maanden geleden hebben we een prachtige 2e hands Alfa 159 Sportswagon gekocht bij gebroeders Kooy. Bij de proefrit bleek deze auto nog niet in perfecte staat te zijn. Geen probleem bij de gebroeders Kooy: de versnellingsbak en koppelingsplaten(+unit) zijn nog volledig vervangen (bij aankoopprijs inbegrepen) voordat we de Alfa in gebruik namen. Dat is geen kattenpis! De Alfa rijdt en schakelt heerlijk. Een paar kleine dingetjes zijn nadien ook nog zonder problemen opgelost door dit fijne bedrijf. Wat men hier in deze beoordelingen schrijft klopt: de service en klantvriendelijkheid staat bij Kooy op een heel hoog niveau!

Rijksstraatweg 32 F

3545 NA De meern