Super klantvriendelijk bedrijf! Ik heb mijn nieuwe auto ongeveer een maand geleden bij autobedrijf kooy aangeschaft en ze hebben me perfect op de hoogte gehouden van alles! Geen op- of aanmerkingen. Echt persoonlijk gericht bedrijf. Had ik een probleem? Kon ik gewoon meteen bellen of binnenlopen en namen ze echt de tijd voor me.
Werkelijk een top bedrijf met zeer betrokken medewerkers. Ik wil dit bedrijf aanraden voor iedereen die een auto wil kopen waarbij alles maar dan ook alles klopt. Ik heb uitstekend zaken kunnen doen en ben nog steeds onder de indruk van de betrokkenheid van dit bedrijf. Zoals ze zelf zeggen een uit de hand gelopen hobby, met het juiste gevoel voor de klanten. Aanrader!!
Goede klantvriendelijkheid, en als je iets beloofd wordt, dan doen ze het ook, en dat kom je vrijwel nergens meer tegen in deze tijd.
Ik heb gisteren een Golf 3 gti gekocht bij autobedrijf Kooij, ze hebben me goed geholpen en ik kon dezelfde dag trots weg rijden met mn nieuwe auto :). Service is erg goed, ik kreeg gratis een nieuwe accu puur voor het geval dat.. Een aanrader voor iedereen die een mooie auto wil kopen bij een betrouwbaar bedrijf. Bedankt Kooij! Erik
Hallo Erik, bedankt voor je reactie en heel veel plezier van VW Golf gewenst. Als er in de toekomst nog iets is dan vernemen wij dat graag. MVG Team AutoKooy
onze eerste ervaring ,goede prijs , goede inruilprijs ,vriendelijke mensen, auto kant en klaar gepoetst in een volle showroom met grote verscheidenheid aan auto\'s. een aanrader
Hallo Johan/Gonda, bedankt voor jullie reactie en heel veel plezier van jullie 'nieuwe' UP! MVG Team AutoKooy
* Auto staat er slechter bij dan op internetfoto\'s * Verkoper als antwoord op m\'n opmerking dat ik had gemaild: \"sorry, ben net 2 dagen vrij geweest\". * Op site stond chatvenster, geen reactie gehad. Verkoper: \"ja sorry, geen tijd voor, die moet ik er nog afhalen.\" * Na bekijken auto zeg ik dat hij minder is dan gedacht. Verkoper: \"hij wordt natuurlijk nog gepoetst en zo, maar \'t is de leeftijd he (20 jaar).
Hallo Anoniem, Sorry dat de Golf uit 1997 niet is wat je verwachtte. En jammer dat nu blijkt dat je het gesprek ook niet erg aangenaam vond. Ik had je toch goed te woord gestaan dacht ik. Maar bedankt voor je aandachtspunten, we gaan er direct aan werken.
Ik ben altijd een beetje angstig met het kopen van een andere auto omdat ik 1 keer belazerd ben. Maar bij autobedrijf Gebr. Kooy had ik meteen een goed gevoel wat een fijn bedrijf met fijne mensen. Ik hoorde iets aan me auto en kon gewoon terugkomen en alles is perfect geregeld en opgelost zonder enig gezeur echt fantastische, hier blijf ik komen.
Hallo Arjan, blij te horen dat alles naar wens verloopt. Nog vele jaren plezier van de auto gewenst..!
eind december auto gekocht bij Gebrs. Kooij, nu een maand later een probleem met lekke radiateur! probleem zeer snel opgelost met werkelijk een TOP!!!! service!!!! mannen super bedankt!!
Hallo Gert, jij ook weer bedankt voor de aankoop...
Jasper, bedankt voor je bericht en veel plezier met je nieuwe auto.
Vandaag mijn auto gebracht voor een beurt en apk. keurig eerst een telefoontje over de kosten! heb m net opgehaald en nog gewassen en uitgezogen ook! Ben na een aantal jaren weer terug. prima bedrijf, top!
Leuke oldtimer Volvo Amazon gekocht. Gastvrije ontvangst, duidelijke informatie, zorgvuldige afhandeling, en afspraak is afspraak !
Zeer goed 3 jaar geleden Ford Mondeo gekocht, nu pas beoordeling, Auto heeft nog nooit wat gehad, zeer betrouwbaar. Bedrijf is eerlijk open en geeft goede service. In tegenstelling tot al die handelaren met hun mooie praatjes is dit bedrijf een hele andere wereld. Ga zo door.
Afgelopen maand een auto bij dit bedrijf gekocht. Bedrijf is heel transparant met de klant en geeft de kosten van de auto aan, voordat de auto wordt aangekocht. Bij mij was een grote beurt inbegrepen voor een meerprijs. Er werd goed geluisterd naar de dingen die ik anders wilde aan de auto, en deze werden (zover mogelijk) allemaal behandeld en verwerkt in een verbluffend eindresultaat. Bravo!
Duidelijke communicatie met de mensen van autobedrijf Kooij. Werd daar prima geholpen en mijn enigszins gezonde wantrouwen t.o.v. autobedrijven in het algemeen, was in het geval van autobedrijf Kooij gelukkig onterecht.
We hebben afgelopen week een andere auto gekocht bij de gebroeders Kooij. De auto is perfect afgeleverd. Nieuwe distributiesnaar, stukje spuitwerk, beurtje, gewoon perfect en erg netjes!
als trouwe jaren lange klanten weer zaken gedaan met auto bedrijf kooij heb met pijn in mijn hart mijn fiat panda ingeruild fijne auto maar i.v.m gezondheid moet ik ik over op een automaat na een een gedegen goed onderbouwd advies van marco proefrit gemaakt met een smart nou was gelijk overtuigd reed geweldig heb weer goeie inruilprijs gekregen gisteren smart opgehaald weer perfect afgeleverd gebr kooij jullie zijn een top bedrijf marco bedankt jullie krijgen een dikke tien gr gert
Ik was opzoek naar een 2e hands auto en dat is me hier ook zeker gelukt. Ik ben goed behandeld, begeleid en mijn auto werd in top conditie afgeleverd. Zeker een aanrader als je een gebruikte auto wilt kopen. Bij Autobedrijf Kooy zorgen ze ervoor dat je aankoop als een nieuwe auto aanvoelt.
Ik vind ze klantvriendelijk en hulpzaam. We werden netjes geholpen en lekkere koffie gedronken. Ik raad iedereen aan om deze autobedrijf te bezoeken en auto kopen.
Als je voor kwaliteit wilt gaan en een goed advies dan moet je bij Kooij zijn!!! Deze mensen zijn geweldig en heb je een probleem of vraag ze lossen het altijd voor je op. Voor mij geen andere garage dan Autobedrijf Kooij!!
Na 15 jaar per toeval weer bij dit bedrijf uitgekomen en wederom zeer tevreden met de aanschaf van een auto. Dit keer een touran, die het naar volle tevredenheid goed doet. Succes!
bracht mijn audi voor een grote beurt nadat dit mij was aangeraden door een kennis. ik werd keurig geholpen door denny en de beurt kon snel worden uitgevoerd. De leenauto awas geregeld en er werd na diagnose gecommuniceerd over de kosten. eind vd dag de auto opgehaald die ook nog eens lekker was gewassen en gestofzuigd! bedankt mannen
Ik heb mijn Volkswagen gebracht voor een grote beurt ben tevreden over hoe het allemaal gelopen is. De auto is netjes uitgezogen en gewassen. Helemaal tevreden !!!
Helaas geen goede ervaringen mee. 7 x terug voor het zelfde probleem. Na een paar x wassen komen de (weggepoetst met kleur wax) krassen tevoorschijn. Mag niet teveel uitwijden anders wordt de review weer verwijderd. Wij zouden het op prijs stellen indien er GEEN verder contact meer is.
We hebben reeds een Peugeot 206cc gekocht tegen een goede en mooie prijs. We hebben een proefrit gemaakt en merkte iets aan de auto. De eigenaar Marco Kooy ging met me mee om een ritje te maken. Vervolgens werd alles gemaakt en werd er 2 maanden garantie gegeven op onze koppeling, versnellingsbak en draaiende delen van de motor. De airco werkte niet en deze is gerepareerd. Nu hebben we problemen met de koppeling, zojuist gebeld en alles wordt gemaakt en krijgen een leenauto... Ondanks de dure reparatie zijn ze vriendelijk en pakken dit goed en positief op!!! Voor mijn volgende auto gaan we zeker terug!
Na een moeilijke start door allerlei omstandigheden, ben ik nu SUPER tevreden over dit bedrijf. Je word er echt als goed ontvangen en al je vragen worden netjes uitgelegd. Ook reparaties worden prima uitgevoerd. Keurig personeel en een nette werkplaats.
Rijksstraatweg 32 F
3545 NA De meern