3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede rijschool, geweldige instructeur, jammer van het oude materiaal en storingen aan de motors...

4 sterren: goede service, goed behandeld

De instructeurs zijn bekwaam en vriendelijk. Iedereen is bereid mee te denken. Altijd een hartelijk welkom.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Positief! Goede ondersteuning en uitleg, duidelijke begrijpende begeleiding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend goed. Altijd bereikbaar, vriendelijk en punctueel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn dat er geen langs wachttijden zijn! Ik had dan ook snel mijn theorie en praktijk voor mijn scooter. Als ik ooit nog eens voor mijn auto rijbewijs wil gaan doe ik dit zeker bij jullie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring met zowel de instructeurs als de overige medewerkers. De bijzondere eigen wijze van communiceren van de instructeurs, elk in hun eigen stijl, alsmede hun kennis en persoonlijke ervaringen, hebben mij op een effectieve en efficiënte wijze aan het rijbewijs geholpen. Veiligheid en zelfvertrouwen namen daarbij een zeer belangrijke plaats in. Dank voor een gedegen opleiding waarbij de sfeer steeds gezellig was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gelest voor motor rijbewijs. Frans en Eric zijn beide erg kundig en nemen de tijd voor je om het te kunnen leren. Met regelmaat kunnen zij streng zijn, echter is dit voor het leren voor motorrijden erg passend gezien de kwetsbaarheid als motor rijder in het verkeer. Meestal 1 op 1 les gehad (of 2 op 1), wat voor mij het beste werkte. Lessen waar het 3 op 1 is, waren minder van kwaliteit gezien de aandachtsverdeling die de instructeurs moeten maken. Tijden waarop gelest kon worden waren flexibel en waar ik wilde meestal mogelijk. Fijn contact, ook met Desiree (administratief). Motor waarop gelest wordt is erg fijn (Kawasaki er-6n) en goed onderhouden. Rijbewijs halen is altijd prijzig, maak voor jezelf een inschatting van de totale kosten, hierover wordt niet echt gecommuniceerd (op de aanwezige pakketten na). Aanrader om je rijbewijs te gaan halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden met deze verkeersschool. Het is me goed bevallen en werd altijd vriendelijk te woord gestaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer open en vriendelijke relatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakbekwame mensen met een gemoedelijke sfeer

Goed, vlot en attent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel jammer, want ik was tevreden over jullie. De negatieve punten zijn bedoeld voor de mevrouw aan de telefoon (ben haar naam kwijt) Ik belde om te vragen of er nog over de prijs van Gers herhaling te praten was. En ze ging zowat door het lint. Hoe durfde ik. Enz enz. Met behoorlijke stemverheffing. Niet professioneel. Maar complimenten voor Walther en Ronald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles was goed regelt. Alleen heb een minpuntje: scooter theorie examen plannen gaat weken overheen. Idem bij scooterpraktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super bedrijf, leuke en fijne instructeurs. Ik denk dat 1 dag te kort is om scooter te leren, vandaar dat er ook redelijk wat mensen zakken. Daarom zou ik zeggen 2 dagen lessen. Verder alles top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima, zeker de flexibiliteit rondom lesplanning en de lessen zelf waren keurig op orde. Zeer vakkundige instructeur! Punt van verbetering is in de aanloopfase zoeken naar de meest voordelige financiele constructie voor de klant. Communicatie kan ook beter: drie keer bellen/langsgaan voor de planning van een rijexamen is wat omslachtig. Uitstraling van de zaak is enigszins gedateerd. Henk, bedankt, het was goed zo!! :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd/vertelt. Je weet wat jou van tevoren te wachten staat en je wordt ook voorbereid op het theorie en/of rij examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Korvelseweg 32

5025 JH Tilburg

Over Verkeersschool Tilburg B.V.

Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.