Ik heb er veel van opgestoken en gezellige en leerzame lessen gehad van Walter. Vandaar dat ik ook in een keer geslaagd ben denk ik.
Super vriendelijk personeel! En een perfect meedenkend team die zeer zeker kijken naar de klanten! Frans heeft zelfs voor mij op een vrije dag komen werken om mij een extra les te geven net voor me examen.!! Geweldige service en een perfecte instructeur. Mijn dank naar dit bedrijf is zeer groot!
Ron was voor mij een goede instructeur, hij neemt de tijd en laat je veel zelf uitzoeken. Voor mij een goede manier, verder was het personeel bij de balie aardig.
Een goede rijschool, geven goed les en zijn vriendelijk en hulpzaam , als je iets niet begrijpt dan leggen ze het nog een keer uit net zolang tot je het begrijpt, is maar 1 voorbeeld, een goed voorbeeld voor andere rijscholen, ga zo door.
Hoi Bart, Super bedankt voor je mooie en positieve reactie. Ook namens de heren. Hartelijke groet, Desiree
Super bedankt Dennis. Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree, Walter en de rest van het team Verkeersschool Tilburg
Bedankt voor je positieve reactie. Heel leuk!! Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet Desiree
Hoi Sophie, super bedankt voor je mooie en positieve reactie. Heel veel plezier met je rijbewijs!! Hartelijke groet Desiree
Na een gratis proefles werd kon ik meteen beginnen met lessen. Ik heb gebruik gemaakt van het instap pakket en heb daarna nog 2x lesbundels van 5 lessen bijgekocht. Ik heb in 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald. Dit komt mede door de zeer deskundige begeleiding van de instructeurs Frans en Eric en de flexibele tijden om te lessen. Het materiaal was goed, de begeleiding zeer goed en de klantvriendelijkheid was top!
Goede, vakbekwame, rustige, geduldige, no-nonsense instructeurs. Communicatie rijschool-leerling prima in orde.
Hoi Mike, hartelijk dank voor je reactie. Hartelijke groet, Desiree
Zeer prettig en goede rijlessen!
Hoi Mark, heel erg bedankt voor je reactie. Hartelijke groet,Desiree
AM-Scooter
Hoi Juliette, super leuk dat je een reactie hebt gegeven. Bedankt. Hartelijke groet, Desiree
Goed en klantvriendelijk
Hoi Patrick, bedankt voor je reactie. Super. We zien je graag nog op de rijschool!! Hartelijke groet, Desiree
Ik had een goede rijinstructeur hij gaf me goede en duidelijke instructies Daardoor kreeg ik veel zelfvertrouwen en ben ik geslaagd
Hoi Jeffrey, heel erg leuk dat je hebt gereageerd. Super. Wij zullen je de info laten toekomen. We zien je graag weer terug. Hartelijke groet, Desiree
Positief en
Helemaal perfect. Een vriendelijke team die je ondersteunt vanaf dag 1. Warme sfeer zorgt er voor dat je met fijne gevoel naar de les gaat. Vakkundig en vriendelijke mensen zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt zowel binnen als op de motor.
Ik ben er hartstikke blij mee heel goeie verkeersschool Vriendelijke mensen Walter vind ik heel aardige man deze man verdient een pluim
Hoi Burhan, heel erg bedankt voor je mooie reactie. Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree, Walter en de rest.
Niet al te best, ik vind het belachelijk dat ik 3 verschillende instructeurs heb moeten krijgen.
Hoi, dit gebeurd eigenlijk nooit. Maar net in jouw periode was het aan de hand. Wij wensen je heel veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree
Hoi Miquel, Wat super geweldig dat je ons zo'n mooie punten geeft. Bedankt!! Hartelijke groet, Desiree en het hele A-Team
Korvelseweg 32
5025 JH Tilburg
Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.