4 sterren: goede service, goed behandeld

super in alle opzichten bedankt hier voor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tip: ik zou nieuwe cursisten direct aanmelden op facebook en een foto van de eerste les plaatsen. We hebben zo veel reacties gekregen via facebook, (waarvan er drie nu ook zijn gaan lessen) dat het zeker de moeite waard is om in te springen op het enthousiasme van de nieuwe cursisten. Voor de rest heb ik met heel veel plezier en vertrouwen bij Frans en Eric gelest! Groet Anouk

Prettige ervaring!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer goede lessen gehad. Waardoor ik snel door de stof heb kunnen gaan en in een keer mijn rijbewijs heb kunnen halen. Goede instructeurs met goede manier van het brengen van de lesstof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed! Ontspannen lessen met de nodige serieuze momenten erin. Soms keihard de waarheid, maar wel zeer nuttige feedback over de gereden ritten / situaties. Altijd netjes op tijd aanrijden en ook de volledige 1,5 uur les.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind de sfeer die het bedrijf uitstraald heel vriendelijk en uitnodigend. Ook is het makkelijk om gelijk data te kunnen plannen wanneer je wilt rijden/examen wilt doen. Erg handig en zo weet je gelijk waar je aan toe bent. De instructor die ik heb gehad (Ron) vond ik super aardig. Hij is echt een aardige man die liefde voor het vak heeft en dat merk je. Ook al doe je dezelfde dingen 10x fout, dan nog zucht hij niet en corrigeert hij je normaal. Super fijn gelest en mijn examen behaald waar ik erg blij mee ben. Petje af!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was erg goed. Had een erg vriendelijke en vooral goede instructeur (Ferdy) en heb het tijdens de lessen altijd goed naar mijn zin gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer positief hierover vanwege dat je alles bij de zelfde rij instantie les krijgt van theorie tot praktijk examens bijna alls bij de rijschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in een korte tijd heel veel geleerd , en daardoor snel me rijbewijs gehaald .. goede lessen voor een betaalbare prijs..

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd goed op tijd, fijne instructeurs en fijne auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne rijschool met goede instructeurs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat ik mijn rijbewijs snel en in een keer heb gehaald, heb ik nogal mijn bedenkingen over de hoeveelheid uren die iemand toegedeeld krijgt en of de kwaliteit van de lesuren wel echt gewaarborgd worden. Ook is de communicatie nogal slecht verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met erg veel plezier de motorrijlessen gevolgd bij Verkeersschool Tilburg. De instructeurs zijn erg deskundig en geven op een prettige manier les.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke rijschool met zeer vriendelijke en geduldige rijleraren. Net geslaagd voor mijn B-rijbewijs nu snel door voor ce! Bedankt!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring met dit bedrijf is goed. De rijles instructeur was deskundig. De auto\'s waren in orde en de prijs was gemiddeld. Wel was het vervelend dat afspraken soms afgezegd werden door een dubbele boeking. Dik vind ik nogal onproffesioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf en heb er zeker veel geleerd en zou het ook aan mensen aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijke mensen en er hangt een ontspanen sfeer

Korvelseweg 32

5025 JH Tilburg

Over Verkeersschool Tilburg B.V.

Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.