Bij verkeersschool Tilburg heb ik rijlessen voor mijn C rijbewijs gevolgd. Met Pieter ben ik meerdere dagen met de vrachtwagen op pad geweest. Op een humoristische maar ook vaderlijke manier, heeft hij mij geleerd te rijden op de vrachtwagen, te parkeren, keren op de weg, maar ook waar ik onderweg de beste lunch kan halen. Ik voelde me met name aangesproken door de ontspannen, familiaire sfeer met de instructeur, tussen de instructeurs, een sfeer die ook overslaat naar de leerlingen. Ik heb een fijne tijd gehad met Pieter en een hoop geleerd. Dank daar voor.
Op latere leeftijd (43) mijn motorrijbewijs gehaald. Het team van instructeurs is veelzijdig en hebben allen hun eigen unieke manier van lesgeven. Samen zijn ze de perfecte mix voor een goede rijopleiding. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, alhoewel ik nu alleen mag en kan rijden hoor ik de stemmen van mijn instructeurs af en toen nog in Mn oren als ik rij. Ik heb veel van hen geleerd.
Goede begeleiding. Fijne lessen en in 1x geslaagd.
Heb zowel het theoretische gedeelte als het praktische gedeelte als goed ervaren. Fijne mensen in de omgang, en ook zeker deskundig. Ga hier mijn aansluitende cursus zeker weer doen
Ik vond het fijn dat we verschillende instructeurs zijn en je dan ook van verschillende mensen les krijgt. Iedereen heeft zo zijn eigen manier van les geven, en elke leerling heeft zo zijn eigen manier van dingen leren. Juiste de afwisseling maakt dat je veel leert.
Duidelijke communicatie, goed bereikbaar. De theorielessen zijn heel fijn om de stof eigen te maken. Ook van de praktijklessen veel geleerd. En het was gezellig in de auto, ook niet onbelangrijk!
Goed gevoel dat je bij een ervaren rij instructeur zit
Heel goed! Was geen probleem om een afspraak te verzetten en waren heel geduldig!
Snel geleerd bij dit bedrijf. Ken ik vanaf mijn scooterrijbewijs al. Instructeurs zijn vriendelijk en duidelijk. Quá prijs is het wel erg duur voor een motor rijbewijs. 66 euro per les is wel overprized. Voor de rest heb ik alles in een keer kunnen halen, helaas door de corona duurde het veel langer. Vond het ook teleurstellend dat als je één keer verslapen hebt, dat je dan meteen een les moet betalen. Na veel bespreken kon ik het later in de week inhalen (nadat ik met werk ook moest uitstellen.) Dit kan weleens gebeuren. voor de rest nergens problemen mee gehad!
De medewerkers zijn altijd vriendelijk. De 4 motor instructeurs die ik heb gehad hebben ieder een eigen persoonlijke manier van lesgeven die voor mij heel goed werkte. En de koffie smaakte goed ;-) Frans, Hans, Erik en Erik bedankt.
Fijne lessen gehad en duidelijke uitleg
Een gezellige leuke sfeer.. wanneer het erop aankomt ook serieus! Fijne aanpak van dingen leren.. super blij met dit leerbedrijf. Ook de communicatie in de Corona tijd was goed..
geweldige mensen, altijd lachende gezichten. Natuurlijk ben ik meneer Walter niet vergeten, hij is een heel goed mens. groetjes kaplan:))
Gewoon een top rijschool Lege alles perfect uit
Geweldige verkeersschool Vriendelijke opleiders en balie medewerksters en de vrolijke hond noa
Na 12-jaar geleden mijn B-rijbewijs gehaald te hebben bij Verkeersschool Tilburg wist ik toen ik recent besloot mijn A-rijbewijs te willen halen waar ik moest zijn. Het personeel is vriendelijk, flexibel en denkt graag met je mee. De rijinstructeurs zijn direct, kundig en leggen de lat tijdens de lessen hoog waardoor je al snel de juiste kneepjes van het motorrijden aangeleerd krijgt. Altijd serieus, maar met voldoende ruimte voor grappen en grollen wanneer het kan.
Walther, topinstructeur! Waren weer fijne lessen!
Na vele rijscholen hier terecht gekomen en beste keus ooit geweest
Erg vriendelijk personeel dat echt met je meedenkt en flexibel is. Instructeurs zijn erg kundig en geven goede tips en aanwijzingen. Ben met veel plezier naar elke les gegaan, bedankt! Heb mijn AVB en AVD motorexamens in een keer gehaald door te lessen bij Verkeersschool Tilburg!
Ik vond het zelf erg fijn dat ik constant dezelfde instructeur had. Hiermee kon ik een band opbouwen en had diegene door hoe ik verbeterde. Dit heeft dan ook geholpen om in een keer het rijbewijs te halen.
Omdat ik op latere leeftijd alsnog mijn E rijbewijs ging halen en ook al heel wat jaren “ervaring” had mocht ik weer eens lessen. Het waren twee leerzame en ontspannen leesmomenten. De eerste om te zien waar ik stond en de tweede ter voorbereiding van mijn examen. Beiden waren gewoon goed en opbouwend. Duidelijke lesopbouw en doelen die gesteld werden. Feedback was goed, zelfs de negatieve, waar ik iets aan had en beter van ben geworden. Al met al letterlijk een geslaagde ervaring.....
Top ervaring.
3 weken geleden opleiding E achter B gevolgd, wat een prettige (lange) rijlesochtend met aansluitend examen was. Goede, prettige instructeur en echt de juiste kneepjes geleerd. Mede daardoor ook geslaagd de eerste keer. Zeker een aanrader!
Duidelijke uitleg, beide instructeurs zijn gezellig en stellen je daardoor ook prima op je gemak!
Goede instructeur die top uitleg geeft je op je gemak steld .
Korvelseweg 32
5025 JH Tilburg
Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.