ik voelde mij echt op me gemak
Instructeur gaf een goede uitleg en de les (dagopleiding BE) had een goede opbouw. In 1x geslaagd!
had geen betere rijinstructeur kunnen krijgen. Nam echt de tijd om alles goed uit te leggen Ben zeer tevreden over jullie!!
De theorielessen zijn nooit saai om te volgen en er wordt tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Telefonisch contact met de balie verloopt altijd snel en goed. De praktijklessen waren zeer leerzaam. Rustige en duidelijke begeleiding naar een examen toe!
Inside tip: alles voor je code 95 en je C theorie je door Walther en Toon laten uitleggen. Beetje onconventioneel maar het blijft wel hangen. Nog een tip: Goed opletten in de klas bij Walther. Hij is best precies bij het gooien van krijtjes
Maatwerk per leerling, kwaliteit, geduldige motorinstructeurs, goede afstemming en overleg over planning. Kortom alles wat je nodig hebt.
Omdat onze zoon zijn rijlessen met veel plezier heeft gevolgd bij Verkeersschool Tilburg is ook onze dochter vorige maand de eerste keer geslaagd. Een goede rijschool, met fijne instructeurs en een realistische kijk op het kiezen van het examenmoment. Wederom zeer tevreden dus !
Erg goed omdat ik tijdens mijn lessen goed ben geholpen en heb veel geleerd in korte tijd. Bart was erg vriendelijk en erg goed oplettend tijdens mijn eerste lessen, daarna mocht ik meer zelfstandig rijden om voor me eigen meer ervaring op te doen. De bijzondere verrichtingen kwamen snel aan bod en zijn super goed behandeld door eerst in theorie alles door te nemen en daarna gelijk alles in de praktijk uit te oefenen.
Ik kan alleen maar positief zijn ! Super fijne tijd gehad en meteen de eerste keer geslaagd
Fijne rijschool de lessen worden geven door verschillende trainers elk met hun eigen imput wat ik fijn vond.
Goede ervaringen met de lessen van Anne. Rustig en duidelijk
Ik was zeer tevreden over het personeel bij verkeerschool tilburg ze hebben mij goed geholpen bij mijn opleiding voor vrachtwagen chauffeur wanneer ik was gezakt voor een examen zorgde ze er voor dat ik weer snel een her examen had en de instructeurs die ik heb gehad waren ook allemaal geweldig ze konden goed les geven en hielpen goed wanneer ik iets niet snapte
Goede ervaring gehad met de verkeersschool. Aardige mensen, fijne lessen gehad en goede uitleg.
Leuke en goede instructeur en ik kon vaak lessen inplannen.
Ik heb prima contact gehad met de rijschool en mijn instructeur tijdens mijn rijopleiding. Ik ben meer dan tevreden over de geboden service.
Hele goede rij instructeur die goed advies geeft en je helpt te slagen!
Alles is goed geregeld. Goede mensen in de frontoffice. Prima service. Walther is een topper in het les geven. Veel van geleerd. Toon geeft ook duidelijk les. Een man met veel ervaring. Verder geen negatieve opmerkingen. Alles was prima. Rij instructeur was duidelijk. Goed gedaan. Ik kreeg zelfs een broodje van de verkeerschool. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
heb hier een proefles gehad voor (auto) zowel theorie als praktijk in 1 keer gehaald. een echte aanrader.
ik heb zo wel mijn C als CE bij verkeersschool Tilburg mogen halen, en voor beide keren was alles goed georganiseerd en waren de instructeurs gezellig en gaven goeden aanwijzingen en instructies, tijdens het gehele leer proces
Veel geleerd en aardige mensen
Ik heb bij Ron gelest, hele fijne rijschool!
Verkeerschool met mensen die weten waar ze het over heben helemaal top
Verkeersschooltilburg maakte het proces om mijn Nederlandse rijbewijs te krijgen echt eenvoudig. Van contact met hen opnemen tot het verkrijgen van mijn licentie duurde slechts een paar maanden. Ik had al mijn Australisch rijbewijs en was blij iemand te vinden die mijn situatie begreep en me niet dwong om extra onnodige lessen of extra kosten te betalen.
Ze zijn heel netjes naar de klanten toe en bellen optijd als er iets gewijzigd is
Korvelseweg 32
5025 JH Tilburg
Verkeersschool Tilburg is al meer dan 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio. Het halen van een rijbewijs is voor iedereen een eenmalige en grote investering. Dit begrijpen wij als geen ander. Wat vindt een leerling belangrijk: Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.