Super fijne rijschool

Rijinstructeur duidelijk, leuk, gezellige sfeer

Het was goed maar veelste duur

Het was leuk en goed maar gewoon veelste duur

Prima rijschool

Goede leerzame lessen! Met gezelligheid als het kan.

Super duidelijke uitleg gehad

Ik had nog nooit 1 meter met een aanhanger gereden maar wilde hem toch halen.! Door verschillende instructeurs haalde ik mijn rijbewijs in 1 keer! Many thankies aan Norbert Faber.

En dat is drie

na mijn trekker en auto rijbewijs nu ook aanhanger binnen Alles via Attent Dank

Geduld is een schone zaak.

Veel ervaring en deskundigheid en in mijn geval veel geduld en doorzettingsvermogen. Blij met mijn motorrijbewijs.

Geweldige rijschool met geweldige mensen

Dankzij een rijinstructeur die je op je eigen tempo laat leren rijden in 1x alle examens gehaald. Geen gedoe, geen mooie praatjes, duidelijke uitleg. Geweldige ervaring om zo mijn rijbewijs te halen

Betrokken

Aandacht voor diegene die les heeft . Kijken naar wat jij nodig hebt om te kunnen slagen .

Uitstekende, zeer geduldige, vakbekwame instructeur voor mijn rijbewijs C en code 95.

Zeer prettige rijschool. Goede inschatting van hoeveel tijd ik nodig zou hebben kwa instructie. Openstaand voor voorstel van mijn kant voor iets extra instructie voor een onderdeel van de code95. Geen verplichte klassikale theorielessen als je in staat bent om dat onderdeel zelf te doen. Na eerste keer zakken voor de praktijk, puur vanwege de zenuwen, zeer goed meegedacht om die zenuwen de tweede keer zoveel mogelijk te beperken. Prettig overleg ook met degenen die de administratiekant doen, voor te maken afspraken.

een leuke ervaring met goeie instructeurs

een leuke ervaring met goeie instructeurs

Super goeie rijdchool!!!

Professionele instructeurs met oog voor detail en mens.

Super rijschool!

Goede uitleg. Fijne instructeur.

Geweldige rijschool

Ik heb gister mijn BE rijbewijs mogen behalen na mijn lessen bij Rijschool Attent. Heb vanaf het begin goed advies gehad, 2 uur les gehad en daarna voor het examen nog 4 uur en dit heeft mij enorm geholpen en ervoor gezorgd dat ik in een keer geslaagd ben. Ben op verzoek geholpen door dezelfde instructeur die mij ook les gegeven heeft voor mij A Rijbewijs, dat was ook erg prettig. Prettige lessen gehad, goed advies en heel vriendelijk. Zou ze zeker aanbevelen.

Fijne rijschool

Nadat ik Trekkerrijbewijs 1 een keer heb gehaald nu ook de auto in 1 keer

Goed en leuke lessen en in 1 keer geslaagd

Goede , leer volle en leuke lessen gehad En natuurlijk in 1 keer geslaagd.

Goede begeleiding

Met kennis van zaken en begrip voor de leerling

Super fijne verkeersschool!

Attent verkeersschool heeft geduldige en vriendelijke instructeurs met goeie mensenkennis. Hun positieve feedback draagt bij aan je zelfvertrouwen waardoor het heel makkelijk is om gewoon jezelf te zijn!

Goede en leuke lessen

Goede en duidelijke rijlessen

Uitstekend!

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij deze autorijschool! De lessen met instructeur Gea waren geweldig. Ze is niet alleen deskundig en geduldig, maar ook erg prettig in de omgang, wat zorgde voor een fijne en ontspannen sfeer tijdens de lessen. De afspraken waren altijd duidelijk en werden goed nageleefd. Wat ik ook erg waardeerde, was dat er altijd ruimte was voor mijn persoonlijke wensen. Toen ik vroeg om extra lessen in de grote stad, was dat geen enkel probleem en werd dit soepel ingepland. Kortom, een top rijschool met uitstekende service en een fijne instructeur! Ik kan het iedereen aanraden.

Goede begeleiding

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Fijne rijschool

Goede duidelijke uitleg en prettige rijlessen door zeer bekwame instructeurs. Zeker een aanrader voor iedereen die een rijbewijs wil halen.

Ik heb goed en gedegen les gekregen

We hebben goed en duidelijk les gekregen, alle handelingen zijn vaak en goed geoefend. Hierdoor zat ik ontspannen en zelfverzekerd in het vrachtwagentje.

Gezellig

Was mooi gezellig en goed

Top instructeurs !!

Leuke lessen gehad en leerzame lessen.

Met veel plezier rijlessen volgen

Naast duidelijke aanwijzingen en geduld om iemand iets te leren. Is er ruimte voor humor en plezier in het rijden.

Dolderweg 4

8331 LL Steenwijk