Zeer vakkundig en rustige en leuke instructeur

Heerlijk & rustige rijlessen gehad net een goede instructeur. De locatie in Alkmaar was gunstig voor mij.

Geweldige ervaring, goed georganiseerd en betrokken.

Te beginnen bij de organisatie, Top!. Afspraken zijn helder, stipt en worden nagekomen. Wisseling van instructeur is een ervaring die me over het algemeen goed is bevallen. Anderzijds vond ik het zeer prettig dat ik met Irene het merendeel van de praktijklessen heb kunnen volbrengen. Zeker de lange sessie's (4 uur) vind ik het belangrijk een ge(be)dreven instructeur naast me te hebben die de punten op de i wil zetten met je. Ik kijk met vertrouwen naar het vervolg..... CE!

als je een kwaliteit rijschool zoekt stopt met zoeken

ik heb bij Hoekstra mijn c rijbewijs + code 95 gehaald inclusief theorieles ben voor alles in één keer geslaagd ze geven duidelijke instructies en begeleidde je de hele weg ik ben zeer tevreden

Goed en leuk

Naast goed en leuk was het gewoon een prettige dag

uitmuntend !

zeer goede, nette en leuke sfeer en organisatie voor het behalen van je rijbewijzen.

Super ervaring

Hele fijne C1 lessen gehad bij Irene en Raymond. Planning en begeleiding door Marianne ook geweldig gegaan.

Top rijschool

Goede rijinstructeurs, leggen het goed en duidelijk uit allemaal.

Goede opleiders fijne accommodatie en prima materieel

Uitstekende hulp en uitleg in alles.

Buiten het feit dat het contact gegevens niet correct waren en een korte tijd had om te leren voor mijn examen. Is alles toch gelukt. Het praktijk lessen ware zo goed en professioneel van een fantastische persoon de heer Martin die zo goed in zijn werk is dat ik met volle zelf vertrouwen vandaag naar de examen ging. Bedankt aan Hoekstra en heel erg bedankt aan de heer Martin.

Geweldig bedrijf met alleen maar vakmensen

Opleiding Taxipas, theorie, EHBO en praktijk gevolgd en met succes afgesloten. Mooi locatie, vriendelijke werknemers. Compliment voor Hans, voor het begeleiden van het traject. Top

Een goede opleidingscentrum

Een goede instructeur die veel informatie geeft en je ook op je gemak stelt is echt heel belangrijk. Ik vond het erg fijn ik ben in alle onderdelen theorie en praktijk in 1 x geslaagd

Goede instructeur,zeker door hem geslaagd,thnx Hans

Top, ben heel blij hiermee

1 dags cursus is wel zwaar, eind van de dag ben je op!!

Prima opleiding

Les gehad van is een goede instructeur (vakkundig, empatisch en rustig)

Mega leuke en leerzame dag!

Mijn ervaring bij Hoekstra verkeersopleidingen heb ik als zeer prettig ervaren. Han was die dag mijn rijinstructeur. Oprecht de leukste examen dag die ik ooit heb gehad. Han is echt een mensenmens en wist precies hoe hij me kon kalmeren voor het examen. Ook de lesstoffen kon hij op een hele leuke manier pakkend aan mij overdragen. Daarnaast heb ik nog nooit zo hard gelachen met de prachtige verhalen van Han. Verder ging het bij Hoekstra allemaal wel soepeltjes. Er hangt een fijne sfeer en alles is duidelijk aangegeven. Dankzij Han in 1 keer geslaagd. Daar ben ik heb mega dankbaar voor.

Professionele rijschool met uitstekende instructeurs en prima back-office

Na 56 levensjaren leek het mij een goed idee om een groot rijbewijs te halen, incl. Code 95. De hele opleiding is uitstekend verzorgd door Hoekstra. Prima theorieles, goede proefexamens, geduldige instructeurs en niet te vergeten een flexibele back-office. Alle examens in 1x gehaald. Nu vlieguren gaan maken in mijn vrije weekeinden.

Helpvol

Ik werd rustig benaderd en als ik een foutje maakte vroegen ze of ik dat ook op een andere manier had kunnen doen en ze loeten me echt mijn ding doen. Kortom heel vertrouwd en fijn.

grandioos goed bedrijf en leuke mensen

goede instructeur lekker relaxt gelest!!

gewoon goed

duidelijk en goed

Goede lessen met duidelijke feedback.

Opleiding heeft volledig aan de verwachting voldaan

Prima instructeur

Ik weet niet wat moet ik schrijven

Ik ben heel blij met jullie.

Super!

Gezellige mensen , goed sfeertje, , erg gelachen met Mo en Raymond , zojuist mijn t bewijs gehaald. Erg blij mee

Zeer goede rijschool.

Fijne rijinstructeurs. Alles wordt duidelijk uitgelegd. CE behaalt

Zeer professionele rijopleider

Super te spreken over de opleiding. Planning en administratie goed. Zeer tevreden over de lessen en begeleiding tijdens examen ook heel prettig.

Pyrietstraat 4

1812 SC Alkmaar

0725642000

Over Hoekstra Opleidingen

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid. Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine. Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.