Wederom een ​​uitstekende service!

De medewerkers van van der Steen zijn niet alleen vriendelijk, professioneel en behulpzaam, ze doen er ook alles aan om de ervaring zo goed mogelijk te maken!

wederom klasse!

polo voor een beurtje gebracht: aircosysteem helemaal weer fris (en fruitig met appelgeur) gemaakt. Binnen een halve dag weer klaar! top service, bedankt mannen (en Pauline).

Meedenkend bedrijf

Ik ben gebeld voor extra onderhoud aan airco en de auto was op tijd klaar en gestofzuigd

Vakmanschap. ,correct gedrag. Snel oplossen . Plezierig personeel , goede service , niet extra willen verkopen maar vakkundig personeel . Goed advies

Deskundig en klantvriendelijk

Top garage!

Geweldig geholpen

Na een onverwachte aanvaring met een trottoirband had ik een lekker band. Omdat van der Steen vlak bij was ben ik daar beland. Personeel heeft mij meteen goed geholpen.

Deskundig advies

Denken mee in oplossingen.

Gewoon een goed bedrijf

Fantastisch geholpen door de verkoper, haal hier al jaren mijn auto gewoon een goed bedrijf.

perfekt

Zeer klantvriendelijk en goed vakmanschap.

Klacht goed afgehandeld

Vlotte en goede reparatie uitgevoerd. Ik had zelf iets meer tussentijdse communicatie verwacht.

Klantgericht, correct en behulpzaam

Goed geholpen, meedenken, kortom prima service.

Betrokken, begaan, eerlijk en klantvriendelijk.

Helder in wat er gedaan moest worden en wat de prognose was. Snel gefixed.

Wat een ongelooflijk goede service biedt dit bedrijf.

De dag voor ik op wintersport zou gaan had ik plotseling last van een vastzittende achterrem. Ik kon meteen terecht bij garage van der Steen en het probleem werd direct verholpen. Terwijl ik toen nog geen klant was. Frans en je mannen, nogmaals hartelijk dank.

Wordt altijd keurig en vriendelijk geholpen

Zeer te vreden over Van der Steen! Wordt altijd netje en vriendelijk geholpen.

Tevreden

Afspraak correct gemaakt Vriendelijk aan de balie l APK Kleine Beurt goed uitgevoerd? Hier heb ik geen geen verstand van

Vriendelijkheid top, super service

Wordt hier altijd vriendelijk geholpen en snelle service

Super!

Huren van de auto ging heel gemakkelijk en het was een fijne auto. De volgende keer als ik een auto nodig heb dan huur ik hem weer hier.

Petje af!

Weer uitstekend werk Inclusief naar en van huis vervoer Dank

Altijd fijn hoe je bij de receptie ontvangen word .Ook bij ophalen duidelijk overzicht wat er gedaan is en het kosten overzicht. Fijne garage

Ik ben dik tevreden met dit bedrijf als je ze nodig hebt staan ze altijd voor je klaar

1 van de weinige garages die mij meteen wilde helpen met een probleem.

Prima garage met aardige mensen die graag voor je klaar staan.

Goede garage met vakkundige en vriendelijke mensen

Wij worden altijd goed geholpen bij van der Steen. De offertes kloppen. Zonodig is er telefonisch overleg. Reparaties en APK worden goed uitgevoerd.

Tóp!!

Jullie zijn een fijn bedrijf! Ik kan altijd bij jullie terecht en er wordt altijd gedacht in mogelijkheden. Jullie brengen me naar huis en halen me op. Hartelijk dank!!!

Zeer goede en klantvriendelijke garage!

Betrouwbare en uitstekende garage.

Ondanks miscommunicatie, goed opgelost en een fijne service

Ik had online gereserveerd, dit was niet gezien. Met flexibele service : met ophalen en weer thuisbrengen, tevreden met de oplossing.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo