Uitstekende en snelle service!

Uitstekende en snelle service!

Top,perfect

Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering en het deskundige auto-onderhoud.

Dat ik meteen werd geholpen

Vakkundig,snel,vriendelijk,meedenkend

Zie boven

In een woord GEWELDIG!

Al jaren klant en heel tevreden. Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel. En nog een stukje fruit mee voor onderweg ;-)

een TOP bedrijf

deskundige garage, denkt met je mee, een aanrader voor het volgende jaar! vriendelijk personeel en je krijgt een appeltje toe!

Uitstekende service door een vriendelijk team

Ik heb hier mijn Mercedes C en Porsche boxter in onderhoud.

Fijn geholpen, goede service!

Haal en breng service is erg fijn. Snel geholpen. Ik blijf klant!

Uiterst vriendelijke, oplossingsgerichte service!

We zijn snel, op prettige wijze en met goede adviezen geholpen aan nieuwe banden. Dank je wel, Frans!

Super professioneel

Altijd een goede ervaring.

Snel vakkundig geholpen met zeer goede service!

Kan altijd vlot terecht en er word duidelijk overlegd wat de werkzaamheden zijn. zeer tevreden!

Super service en denken met je mee

Voor de eerste keer hier mijn auto gebracht en meteen vanaf moment 1 super service. Ze denken met je mee en kijken wat mogelijk is. Zeker een aanrader

Top garage voor mij

Ik waardeer de haal en breng service, Ik ben heel blij met deze garage. Vakkundig en vriendelijk personeel.

leuke mensen

alles is goed

goed werk, alleen reparatiekosten waren horen dan de auto waard is.

De APK kosten waren een beetje tegengevallen. Mij niet geïnformeerd over wat het allemaal ging kosten. Ik ben in totaal 8 dagen mijn auto kwijt geweest. de tijdstippen dat er aan die auto gewerkt is vallen mij ook zwaar tegen. Ben nog steeds blij met jullie qua bedrijf, alleen de communicatie aangaande de kosten had wel wat beter gekund. :-(

Positief

Er wordt tijd genomen om het probleem te bekijken.

ik als klant ben op het moment tevreden

na enige tijd gewacht hebbende is het kwalitatief goed te noemen

Goede garage

Goede service,snel,goede prijs

Voortreffelijk!!!!

Het autoverhuurbedrijf is Uniek! Waar anderen verhuurbedrijven een borg vragen van minstens €500,- is dat bij dit bedrijf- hier Totaal geen sprake van. Men voelt de klant aan.. door alles soepel en makkelijk te laten verlopen. Jij wilt lekker een auto huren, hier heb je de sleutels en afrekenen doen wij achteraf wel. Veel rijplezier! Ook ben ik persoonlijk meerdere malen tegemoet gekomen door een halve dag gratis weg te geven of bij de kilometer verrekening.

Zeer vriendelijk en uitstekende service

Zeer prettige ervaring bij Van der Steen. Vriendelijk geholpen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

top service

Snelle, betrouwbare en zeer klantvriendelijke garage!

Snelle service

Probleem snel opgelost, goed gecommuniceerd.

Super vriendelijk en goede service

Ik waardeer met name de gratis haal en breng service.en de recycle vervanging van de beschadigde gordel van het kinderzitje.

Prima service en altijd vriendelijk geholpen

Prima service en altijd vriendelijk geholpen gewoon een top bedrijf.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo