Vlot geholpen dank

Ben blij met jullie

Onze eerste kennismaking was in 2015 bij de eerste aankoop van onze auto. En nog steeds een hele goede service. Vr. Gr. A. J. Nieuwenbroek.

Fijne garage, erg aardig personeel. Kwam voor nieuwe accu en bij wegrijden zag ik dat zelfs de klok was aangepast naar de juiste tijd. Wat een service

Prima resultaat

Komt afspraken na

Goede communicatie en denkt mee met klant. Er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd.

SERVICE TOT MIJN LAATSTE KILOMETER

Toen mij duidelijk werd dat het autorijden, vanwege mijn leeftijd, niet meer verantwoord was, besloot ik mijn auto te verkopen, na advies te hebben gevraagd aan Van der Steen of deze een waarde kon bepalen. Bij de eerste poging van een particuliere koper om weg te rijden bleek dat niet mogelijk. Op de door mij gevraagde hulp aan Van der Steen werd de auto weggesleept en na het oplossen van de klacht netjes teruggebracht. Koper tevreden. Dank aan het team Van der Steen voor deze laatste activiteit van een toch verloren oude klant.

Word hier altijd heel erg netjes en correct geholpen!!!!

Snelle actie om klant te helpen

Binnen enkele uren probleem opgelost om weer verder te kunnen rijden. Begripvol personeel

Service!

Top geholpen. Scheur in m'n achterband.: Thuis het wiel eraf gehaald, volgende dag weer met nieuwe band teruggeplaatst. Heel blij met deze fijne service.

Wij zijn heel tevreden over het contact met personeel en de auto van garage van der steen

Mijn ervaring kon niet beter

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Altijd bereid om mee te denken.

Ook al levert het ze niet direct geld op er wordt altijd naar een oplossing gezocht die past bij beide partijen

Perfecte service

Als vaste klant ervaar ik de medewerkers altijd als uitgesproken vriendelijk, hulpvaardig en vakbekwaam.

Staan altijd voor je klaar en denken mee, topp

Super en leuk/ vakkundig personeel

Uitmuntend

Frans, Leo en de rest van het team hebben begrepen wat service is! Bedankt voor alle goede zorgen.

Nabije service

Naams- en autobekendheid bij garage prettig

Uitstekend geholpen

Gewoon als altijd goed

Fantastisch

Staan onmiddellijk voor je klaar als je auto iets mankeert. Top bedrijf

x

Goed bedrijf waar klanttevredenheid voorop staat

Al ruim 30 jaar tevreden klant van Van der Steen. Moteurs weten wat ze doen, uiterst vriendelijk geholpen door de receptie en denkt mee met de behoefte van de klant Afspraken worden naar volke tevredenheid nagekomen Echt een aanrader

Als altijd vriendelijke behandeling met kennis van zaken

Ik kom al jaren bij deze garage, word altijd prima geholpen.

Top bedrijf!

Heel goede service, niet te duur, bij problemen kunnen ze snel schakelen. Na klein onderhoud kreeg ik een geheel schone auto terug, gestofzuigd en gereinigd, super!

Prima service!

Prima service, persoonlijke benadering. Winterbanden aanbrengen dat was zo gedaan. De volgende dag langs gegaan om advies krijgen en uitleg over iets onbekends voor mij , toen werd er even tijd genomen door een monteur om mij van de nodige informatie te voorzien. Èn dat was top!

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo