Zo persoonlijk, zo doeltreffend.

Dank, team, ik voel me als mens gezien, in goed overleg komen we tot de goede oplossingen en de goede planning. Dank!

Een fijne organisatie.

Lekker plat allemaal, contact met de monteurs, zij zijn tenslotte degene die het mogelijk maken, fijne dagen gewenst allemaal.

Top bedrijf!

Al 5 jaar vaste klant en altijd super goed geholpen. De service is top en het personeel zijn vakmensen. Ze denken ook altijd goed mee.

Geweldige service

Goed bedrijf met vriendelijke mensen en een geweldige service

Al jaren tevreden

Hele fijne garage. Goede service, fijn contact

Prima.

Makkelijke manier om afspraken te maken. Goeie service. Meedenkend en deskundig.

Goede garage en zeer klantvriendelijk

Al 23 jaar het onderhoud van mijn auto’s en altijd tevreden.

Zeer betrouwbaar

Eenvoudig om afspraken te maken voor het onderhoud. Door de kwaliteit hiervan is dit maar eenmaal per jaar nodig. Daar ben ik uiteraard heel blij mee.

Leuke medewerkers die je meteen helpen!!

Goede service, vriendelijke ontvangst, gewone prijs

Prima garage met aardige mensen

Geen verdere aanvulling.

Gewoon goed!

Vriendelijk, snel en goed.

Onweersprekelijk uitstekend!!!!!

Uitstekend en vriendelijk ontvangst. Kent de klant. Afgezien van een discutabele auto en een "crumpy old man" als klant, wordt deze uiterst vriendelijk en correct behandeld.l. Chapeau voor de receptie en dan met name Leo.

Vriendelijke zorg voor u en uw auto

Een fijn bedrijf met praktisch en vriendelijk ingestelde mensen

fijne garage

klantvriendelijk. Denkt mee over oplossingen en de kosten voor een klant.

Snel, vriendelijk professioneel

Ik kon snel terecht en ben ook snel geholpen.

Hele fijne behulpzame monteurs en bedrijf

Er werken hier hele vriendelijke mensen, zijn altijd bereid te helpen, zelfs als ze het druk hebben helpen ze mij nog uit de brand, ik ben erg tevreden

vd steen is mn go-to voor 3 jaar nu

kwam voor a.p.k en hun schatte 300€ in (2xbanden en lampje) en de rekening was 300€... niet alleen dat maar de auto was ook van binnen netjes gestofzuigd♥️. ze hebben ook leenfietsen wat voor mij echt de overstap naar hun permanent maakt. groot/middelgrote garage maar betrouwbaar en oog voor detail. ik ben om iig.

Heel vriendelijk en flexible!

Veel meer vriendelijk en flexible service dan in andere outbedrijven

Onverwachte problemen werden opgelost

Bij de APK keuring kwamen diverse noodzakelijke reparaties aan het licht. die werden opgelost na telefonisch overleg.

Vriendelijk en goed

Top bedrijf

service-service-service

alles volgens afspraak

zeer goede service en actief meedenkend

goede intake vlotte planning duidelijke communicatie en terugkoppeling/uitleg

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo