Fijne garage

Fijne garage, denken goed mee.

Prima garage met heel vriendelijk personeel

Je kan altijd bij ze terecht is het niet gelijk dan kijken ze met je mee wanneer wel

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Geen rompslomp, voor je het weet is je huurauto voorgereden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

goed bedrijf, zeer aardige mensen en prijzen zijn schappelijk

zoals hierboven omschreven en daarnaast hebben ze nog lekkere koffie ook

Aangename ontvangst en goede service

Plezierige relaxte sfeer en goede service.

Zeer behulpzaam

Top personeel, wordt super geholpen Staan gelijk voor je klaar , dit bedrijf is een 10 waard

Had alleen niet in de gaten dat als je kiest voor tijdslot, bv om 9 uur 's morgens dat auto dan ook in de middag klaar kan zijn en niet in de ochtend ( bandenwissel) maar weet dit nu voor volgende keer en kan wel aangeven auto later op de dag graag te willen gebruiken.

ze denken met me mee

er wordt snel en efficiënt gewerkt

Fijn en snel geholpen

Ik kon op kort termijn een afspraak maken voor een APK keuring. Op de dag van de keuring kon ik onder het genot van een kopje koffie wachten totdat de keuring gedaan was.

prima goed jong flexibel bedrijf

gewoon goed en altijd paraat staan voor de klanten. ook als je op elk moment van de dag langs komt met een probleem aan je voertuig

Altijd goede service.

Ze stellen mij nooit teleur.

Top service

Prima geholpen en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen! !

Stond met een lekke band en kinderen in de auto en zonder dat ik er klant ben werd ik na mijn belletje direct geholpen en zelfs thuis gebracht!

Als altijd goede service

Mijn auto werd van huis opgehaald en na een 'kleine beurt' de volgende dag weer netjes voor de deur gezet. En dit zonder extra kosten. Contact met monteurs en servicedesk als altijd correct en plezierig.

Perfekt

Perfekte service voor auto en client.

Communicatief sterke en prettige dienstverlening

Fijne mensen snelle dienstverlening en oplossend vermogen is groot. 1e ervaring met deze garage belooft veel goeds!

Frendly, with genuine, no nonsence service.

Run as a family 'general garage', where the customer can discuss their situation. The options available to them are fully explained, and then tailored to their budget. Appointments are easily made and flexible. Any unforseen deviations from an agreement are fully explained by telephone, stating the options available to you, the time scale re quired, and any extra cost implications.

• Would you recommend us? Yes

Deze garage gaat voor kwaliteit

Een zeer goede garage. Ik kreeg een vertrouwd gevoel bij hun.

Auto door sleepdienst gebracht

Zeer goed geholpen met de moterstoring was een grote klus top grootte klasse

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en bereid samen met de klant bespreken wat de beste manier is om een reparatie uit te voeren. Dus bijvoorbeeld alternatieven te noemen. Verder betrouwbare adviezen re geven, bijvoorbeeld of gezien de leeftijd van de auto het nog zin heeft om een vrij dure reparatie te laten uitvoeren. Dus in het algemeen een goed gevoel.

HEEL KLANTVRINDELIJK EN BEHULPZAAM

KLANTVRIENDELIJK EN BEHULPZAAM

Snel geholpen

Werd met spoed geholpen ook al kwam het tussen hun andere werkzaamheden door.

Dit was de eerste keer

Dit was de eerste keer dat ik mijn onerhoud aan mijn auto bij een ander dan de dealer heb laten doen

Goede service en denken altijd mee

Snelle heldere communicatie

Goeie ervaringen.